Ce vestește vara?

Ce vestește vara, acum că și-a luat drepturile? Ei bine, în următorul articol poți să te bucuri de selecția noastră de accesorii ideale pentru o zi de vară însorită. Imprimeurile florale sunt la fel de în vogă ca până acum, însă culoarea predominantă vara aceasta este galbenul. Citește în continuare pentru a afla mai multe detalii. 

Vara accesoriile utile!

După această perioadă grea, abia așteptăm să ne bucurăm de soare și de plimbările în natură. Pentru a ne asorta în continuare cu bun gust, recomandăm un rucsac sport care se potrivește cu orice ținută lejeră, de vară. Practic și util, rucsacul din piele naturală GF1867 este alegerea potrivită pentru garderoba ta. 

Ai grijă să porți cremă solară și să iei cu tine și o sticlă de apă, pentru hidratare. Adaugi ce mai ai nevoie în rucsac și ești gata de defilat. Plimbare plăcută!

Ce vestește vara? Culori puternice și imprimeuri cum nu ai mai văzut!

Anotimpul preferat al Soarelui recomandă culori călduroase și modele gingașe pentru ținutele adoptate. Galbenul, culoare purității și nobleței a inspirat colecția noastră de poșete de vară. Fabricată din 100% piele naturală și creată cu multă pasiune, modelul GF2204 este preferatul nostru în această perioadă. Iar capacul caracterizat de imprimeul de șarpe superb evocă optimismul și naturalețea de care aveai nevoie!

Culoarea purității – preferata soarelui!

Galbenul cuceritor al modelului GF1240 este simbolul purității, de aceea gentuța trebuie asortată unei ținute elegante, cât mai simple. Pata de culoare adusă în outfit va fi suficientă pentru a atrage admirația celor din jur. Cltuch-ul este accesoriul preferat al Soarelui deoarece este ușor de purtat și nu îngreunează garderoba de vară, care oricum trebuie să fie cât mai lejeră. 

Dacă te-a cucerit acest model, îl găsești și pe alte culori pe site-ul nostru. Comandă cât se mai repede!

Ce vestește vara? Distracție fashion!

Mireasma florilor se împrăștie rapid în aerul împrospătat cu dulceață. Ținutele pe care le vom purta ar trebui să fie în armonie cu mediul relaxant. De aceea, accesoriile pe care le alegem trebuie să fie cât mai practice și să ne permită să ne distrăm fără griji. Aruncă-ți toate lucrurile de care ai nevoie într-o zi însorită în geanta GF1408 și bucură-te de soare!

Așadar, accesoriile și poșetele ce conțin nuanțe galbene aduc fericirea pe fața oricui. Din moment ce acestea transmit căldura, afecțiune și bucurie, garderoba ta bine asortată va atrage admirația tuturor. Poartă accesoriile soarelui și cucerește prin stil calitativ!

0Shares

One Comment

  1. Pingback: Poșeta perfectă de vară - ideal de... asortat! - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns