Cum alegi rucsacul de piele în funcție de stilul tău

Rucsacul de piele este accesoriul care reușește să își păstreze vârsta tânără chiar după câțiva ani de purtare. Oricare ar fi modelul, știi sigur că o calitate comună a acestui tip de accesoriu este rezistența.

Materialul din care este făcut rucsăcelul, la exterior și la interior, îți permite să iei în oraș toate obiectele pe care te bazezi.

Acestea vin într-o diversitate foarte mare de culori și modele, de aceea este foarte greu să le reziști. În general, rucsacul de piele este versatil și poate fi purtat în mai multe moduri, chiar și ca geantă. Află dintr-un alt articol Manier de ce rucsacul este un accesoriu necesar în garderoba ta: click aici.

Accesoriul pe care îl alegi poate să aducă o notă de eleganță sau poate să fie piesa care va deveni parte din marca ta personală.

Este mai ușor decât crezi să îți găsești rucsacul de piele pereche.

Aruncă un ochi peste sfaturile Manier. Poți da click pe modelul care îți place ca să vezi detalii și gama de culori disponibilă.

1) Stil cochet

Din când în când, îți place să îți exprimi feminitatea prin rochii și fuste?

Află că nu trebuie neapărat să porți gentuțe, dacă stilul tău este mai delicat.

Designerii italieni și-au dorit să creeze pentru pasionatele de fashion o alternativă stilată la accesoriile care se poartă pe umăr. Rucsacul de piele poate să fie destul de cochet, încât să țină locul cu brio unei gentuțe.

Singurul secret este să combini cu stil culorile din ținuta ta diafană de vară.

Sfatul Manier: Dacă nu știi ce rucsac să alegi, scoate-ți toate rochiile preferate din dulap și observă ce culori predomină. Așa îți va fi mai ușor să alegi accesoriul care se potrivește cel mai bine.

2) Stil elegant

Dacă îi încânți pe ceilalți cu o garderobă deosebită în fiecare zi, atunci stilul elegant este pentru tine.

Poți să porți o ținută foarte sofisticată cu un rucsac pe aceeași lungime de undă.

Rucsacul de piele elegant iese în evidență întotdeauna prin rafinamentul pe care îl inspiră prin fermoare, cusături, mod de prindere. Designerii pun întotdeauna accent pe aceste detalii importante care sporesc calitatea accesoriului.

Atunci când vrei să porți o ținută extrem de îngrijită, nu trebuie neapărat să porți o geantă. Poți opta fără stres la un accesoriu la fel de elegant, rucsacul de piele fashion.

Sfatul nostru: Poartă acest accesoriu elegant în două feluri: tip rucsac sau tip geantă.

3) Stil casual

Rucsacul de piele în stil casual este accesoriul care își îndeplinește conștiincios scopul.

Este iubit în general de mămicile care au nevoie de tot spațiul din lume.

Totuși, urmăritoarele noastre obișnuiesc să îl poarte zilnic datorită faptului că pot să aibă mâinile libere.

Sfatul Manier: Acest tip de accesoriu nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă. Forma sa practică îl face extrem de util în city break-uri și excursii prelungite.


Rucsac piele liliac inchis GF954

Rucsac dama piele neagra GF1337
4) Stil îndrăzneț

În general, îți dai seama de la distanță dacă un rucsac este de piele sau nu.

De ce? Tocmai datorită modelelor și culorilor ieșite din comun, iubite de designeri. Inserțiile colorate și franjurile sunt doar o parte dintre motivele care fac dintr-un rucsac simplu unul într-un stil îndrăzneț.

Dacă și tu ai o garderobă colorată, atunci rucsacul de piele într-un stil îndrăzneț va bucura restul pieselor. Totodată, dacă îți place să porți ținute monocromatice, acest stil are darul de a evidenția chiar și o garderobă cumpătată.

Sfatul Manier: Beneficiul suprem al stilului îndrăzneț este că îmbunătățește instant chiar și ținutele fără modele complicate.

Dacă stilul tău nu se încadrează într-una dintre categoriile de mai sus, atunci lasă-l în seama noastră. Arată-ne în comentarii ținutele tale favorite și noi îți vom sugera un rucsac care ți-ar plăcea!

0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Rucsacul perfect pentru școală nu există? - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus