Cum gasesc geanta perfecta?

De ce este geanta atat de importanta?

Te-ai intrebat vreodata cum poti gasi geanta perfecta pentru tine? Dupa ce criterii de bazezi cand alegi un asemenea accesoriu? De ce geanta este considerata cel mai important accesoriu la femei? Pentru ca femeile au particele din ele insele, care simt nevoia sa le ia cu ele peste tot. De exemplu crema de maini naturala preferata, peria de par, sau parfumelul preferat pe care l-ai primit cadou. Ce sa mai zicem de portofelul cu pozele celor dragi sau micile atentii de care te indragostesti, cum ar fi ciocolata strecurata de iubit sau de sot in geanta. Toate acestea sunt micile detalii din viata unei femei, care au nevoie de un loc de seama in care sa le aranjezi cu grija pe toate! Acel loc de seama este geanta! Geanta unei femei este un obiect care ascunde multe dintre secretele personalitatii ei. Scopul gentii influenteaza si tinuta. Dar ocazia iesirii influenteaza ce avem de pus in geanta si cat de mare avem nevoie sa fie pentru a ne fi utila.

Ai nevoie de o geanta mai mare atunci cand mergi la universitate sau la serviciu si ai nevoie de o gentuta mai lejera cand esti la o petrecere sau la un cocktail. O geanta este esential sa se potriveasca cu tinutele tale preferate si cu stilul tau inconfundabil. Cert este ca geanta ne este in primul rand de folos (ce ne-am face fara ea ?). Iar faptul ca se asorteaza perfect tinutei tine de o creativitate si un talent unic al femeilor. Talentul de a vedea combinatia potrivita de stil, forma si culoare a gentii care sa se potriveasca perfect cu materialul, forma, culoarea tinutei si scopul iesirii.
winter fashion

Asorteaza-ti geanta cu stilul, textura si culoarea garderobei tale

Geanta se alege cu entuziasm si grija. Este un obiect care merita o atentie deosebita, iar majoritatea femeilor simt foarte repede care geanta li se potriveste cel mai bine. Primele lucruri dupa care trebuie sa te uiti cand iti cumperi o geanta sunt: calitatea materialulului din care este facuta, cusatura rezistenta, croiala si designul sa fie de bun gust. Sunt cateva stiluri de genti dupa care va puteti orienta alegerile: cele cu design inedit, cele cu design clasic, extravagant, discret sau practic. In functie de ocazie si stil puteti alege geanta perfecta. Un alt lucru la care trebuie sa fii atent este culoarea si modelul. Asorteaza-ti geanta cu stilul, textura si culoarea garderobei tale pentru un maxim de efect. Daca treci in revista toate aceste aspecte vei reusi sa conturezi pas cu pas o idee practica a gentii perfecte. Caci ea te va completa la orice tinuta.

trend

Fiecare este diferit! Gaseste-ti geanta de piele naturala ideala pentru tine. Stilul personal este un atuu comun al oamenilor puternici. Iar geanta perfecta indeamna purtatorul sa tina cont de tinuta sa. Sa nu se lase niciodata mai prejos de standardele sale si astfel sa fie o inspiratie pentru ceilalti din jurul sau. Doresti un accesoriu finut sa iti intregesti tinuta? Sau vrei o geanta de incredere care sa nu lase la greu? Oricum ar fi nu inceta sa cauti geanta perfecta, poate fi la un click distanta!

Echipa Manier.ro

8Shares
Înapoi sus