Din nou la moda anii ’70

Din nou la moda anii 70. Au devenit in prim plan datorita accesoriilor si in special gentilor cu specific anilor respectivi. Pentru a te inspira si a-ti ocupa putin din timpul tau, te invitam sa citesti urmatorul articol.

Din nou la moda

Au devenit din nou la moda anii ’70 cu franjurile, care sunt de 2 ani in atentia designerilor, marilor case de moda precum si a vedetelor. Cum ar putea lipsi asadar din moda strazii, cea adoptata de oamenii normali in tinute de zi cu zi?

tendinte in moda
Tendinte in moda

Avand ca sursa de inspiratie din nou anii ’70, gentile cu franjuri aduc in tinuta ta  un aer boem. Cand spunem anii ’70, majoritatea ne gandim la epoca hippy, pantaloni evazati si rochii inflorate, insa in 2015 designerii ne propun o abordare mai subtila a decadei, sub toate aspectele ei – fie ca vorbim de stilul hippy sau disco glam. Jachete cu revere retro, combinatii de culori juxtapuse, denim, pantaloni evazati si rochiile, cand lungi si fluide, cand scurte si cu croila in A sunt siluetele dominante ale sezonului. Incearca diferite combinatii pentru a vedea care ti se potriveste.

Cum sa porti geanta cu franjuri?

Nu exista o regula fixa cu privire la marimea gentii, dispunerea franjurilor, lungimea bretelelor sau modul de purtare. Important este ca geanta sa se potriveasca tinutei tale, dar si personalitatii. Pentru un mix mai elegant, mergi pe varianta unei genti din piele, pe umar, pe care sa o poti purta cu sacou, pantaloni de piele intoarsa evazati, pantofi cu toc!

Te invitam pe site-ul www.manier.ro sa descoperi geanta potrivita pentru tine!

Genti cu franjuri
Genti cu franjuri

1 – Geanta piele verde inchis cu franjuri GF070

2 – Geanta piele marsala cu franjuri GF056

3 – Geanta piele gri cu franjuri GF057

Fie ca iti doresti un accesoriu mai practic, mai incapator, care sa iti vina in ajutor in zilele aglomerate, pe toate le gasesti la noi. Moda anilor 70 nu e intocmai usor de asortat, insa cu putina inspiratie, vei obtine outfit-uri demne de toata invidia.

Gentute cu franjuri
Gentute cu franjuri

1 – Gentuta piele inimioara gri GF051

2 – Plic piele maro cu franjuri GF096

3 – Gentuta piele inimioara maro GF054

Cucereste prin modele mai mici, care se potrivesc tinutelor tale, manusa. Moda anilor 70 poate fi si un atuu atunci cand vine vorba de realizarea unei tinute. Ai de unde sa te inspiri, sa furi putin din creatiile trecutului si sa imbunatatesti si sa adaugi accesorii pe gustul tău.


CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

 

5Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus