Gentuțe înflorate pentru primăvara aceasta!

Gentuțe înflorate pentru primăveri stilate! Noul anotimp  începe să-și impună nuanțele colorate și stilurile deosebite. Tu ești pregătită? Dacă nu, uite câteva idei prin care poți să începi să-ți asortezi ținutele de sezon. Ia în calcul și culoarea anului 2020 pentru outfiturile tale! Defilează cu stil și anotimpul acesta și pregătește-ți ținutele primăvăratice din timp. Nu uita că un accesoriu calitativ din piele naturală nu va fi niciodată o idee proastă! 

 

 Geanta piele alba imprimeu floral GF485
Geanta piele alba imprimeu floral GF485

Gentuțe înflorate pentru zile aglomerate

Trebuie să rămâi în tendințe și în zilele în care nu-ți mai vezi capul de treabă. Asortează-ți ținutele fashion cu o poșetă încăpătoare precum modelul cu imprimeu floral GF485. Pielea calitativă și materialul natural, fără substanțe chimice denotă eleganță și va fi cu siguranță o investiție pe care nu o vei regreta. Geanta este dotată cu un compartiment principal extrem de încăpător, dar și un compartiment secundar util și un buzunar mai mic, în interior, ideal pentru a depozita lucrurile mai mici. Cu un sistem de închidere pe bază de fermoar, modelul alb cu imprimeu floral este potrivit pentru zilele în care ai nevoie de o geantă pe care te poți baza cu încredere. Modelul colorat va adăuga acel ceva de care are nevoie ținuta ta de primăvară!  

Bazează-te pe modelele cu ciucuri

 Geanta piele rosie imprimeu floral GF1719
Geanta piele rosie imprimeu floral GF1719

Când nu știi ce accesoriu ți se potrivește cel mai bine, apelează cu încredere la o poșetă din piele naturală cu ciucuri decorativi și îți promitem că vei avea o apariție senzațională. Culoarea pătrunzătoarea a modelului GF1719 se va integra perfect în ținuta pe care o ai în minte pentru zilele cu soare! Practică, dar și elegantă, geanta aceasta trebuie să aibă loc în garderoba ta în primăvara aceasta! Vezi mai multe culori ale gentuței practice aici.

Rafinamentul și eleganța imprimeurilor inedite

 Geanta imprimeu flori mari GF1028
Geanta imprimeu flori mari GF1028

Dacă modelele prezentate până acum nu te-au convins, atunci geanta GF1028 este cu siguranță cea potrivită stilului tău vestimentar. Cu un design aparte și detalii delicate, poșeta aceasta te va scoate din tipare și îți va garanta un look nemaivăzut. 

Piesa funcționează admirabil într-o ținută clasică, într-un outfit glam, dar și într-unul casual: ideală oricând, oricum, oriunde. Cum îi poți rezista?

Gentuțe înflorate pentru ținute colorate
 Gentuta alba imprimeu floral mic GF1675
Gentuta alba imprimeu floral mic GF1675

Gentuța GF1675 este ideală pentru zilele de primăvară pline de soare în care vrei să îmbraci o rochiță lejeră și să ieși la o plimbare relaxantă. Micuță, practică și cu un desing deosebit, poșetuța este suficient de încăpătoare pentru telefonul tău și un carnețel în care îți poți scrie gândurile atunci când ieși la meditat. O poți purta în mână, dar și pe umăr, datorită curelei detașabile. Astfel, nu va trebui să porți grija acesteia pentru că va fi mereu alături de tine. O poți comanda de aici pentru a ajunge la tine cu livrare gratuită în DOAR 24 DE ORE!

Geanta ideală pentru o o zi de primăvară

 Geanta piele alba cu imprimeu floral GF255
Geanta piele alba cu imprimeu floral GF255

Geanta de piele 100% naturală GF255 poate fi inspirația ta în acest sezon. Asorteaz-o cu ținute simple pentru a le oferi un aspect vioi. Imprimeul văratic va aduce soarele în garderoba ta! Te-a cucerit? Știi de unde să o comanzi! 

Te-ai îndrăgostit de superbele poșete cu imprimeu floral de la Manier? Comandă acum o geantă nouă pentru noul sezon care pune în prim plan gentuțele înflorate. Modelele de mai sus te vor face să radiezi în acest sezon!  

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus