Portofele de Calitate Fashion

Portofele de calitate? Avem noi! Cauți accesoriul pe care să-l responsabilizezi cu actele și banii tăi? Trebuie să fie de calitate, durabil, utili și bineînțeles FASHION. Deși recomandările din trecut încă sunt valabile, în acest articol dorim să te inspirăm cu cea mai nouă colecție de portofele din piele naturală de la Manier. 

Portofele de calitate colorate!

Cine spune că accesoriile serioase nu pot fi colorate? Din contră – portofelele de calitate colorate precum modelul galben PTF175 sunt cele mai recomandate pentru siguranța ta, mai ales vara. Galbenul cuceritor se asortează cu soarele și nu iese în evidență atât de ușor, pentru a fi prădat în plimbările tale de vară. Super util, inteligent compartimentat și ușor, portofelul acesta este recomandarea noastră pentru orice personalitate voioasă. Modelul se încadrează perfect în gentuțe sau rucsăcele, de aceea merită toată atenția ta. Vezi mai multe detalii aici.

 Portofel piele naturala galbena PTF175
Portofel piele naturala galbena PTF175

Accesoriul preferat? Distins și rafinat!

Te gândești cum să-ți asortezi un look fancy, de gală sau de poveste? Ei bine, poți alege o poșetă sofisticată din piele naturală și neapărat un accesoriu care să aibă grijă de actele și banii tăi, la fel de distins. Pentru aceste ocazii, dar nu numai, recomandă portofelul grena PTF202. Abia ajuns în stocul nostru, acesta are potențialul trofeului de popularitate și cu siguranță te va cuceri și pe tine, imediat ce îl vei ține în mână. Sistemul de închidere cu capsă asigură că nu vei pierde nimic important și îi oferă și un aer rafinat. Te-ai îndrăgostit? Îl găsești aici!

 Portofel piele grena PTF202
Portofel piele grena PTF202

Portofele de calitate inteligent compartimentate!

Fabricat din 100% piele naturală, portofelul de damă roz PTF138 emană calitate superioară și bun gust. Compartimentele bine gândite sunt suficient de încăpătoare astfel încât îți poți păstra chiar și rujul preferat în compartimentul pentru monede. Cele 4 compartimente pentru bancnote recomandă portofelul pentru o persoană organizată și bine pusă la punct, dar și pentru cei creativi, care pot adăuga orice altceva în spațiul oferit. Închiderea exterioară cu fermoar și capsă dublează siguranța oferită de accesoriu. Te-a convins? Găsești modelul și pe alte culori aici.

Violet inspirațional
 Portofel dama piele violet PTF169
Portofel dama piele violet PTF169
 Portofel dama piele violet PTF169
Portofel dama piele violet PTF169

Violetul este culoarea regilor și sugerează luxul, bogăția și sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului și emoțiilor, de aceea un accesoriu astfel nuanțat este preferat de personalitățile sensibile. Design-ul diferit al portofelului PTF169 este un alt aspect care se poate potrivi cu tine! Vezi mai multe informații aici!

Portofele de calitate masculine

Stilul masculin serios poate fi ilustrat printr-un accesoriu inspirat precum portofelul din piele naturală de culoare maro PT056. Acesta este suficient de încăpător pentru cele mai importante acte, dar este și elegant prin simplitate. Astfel, vei cuceri prin rafinament și siguranță. Găsești modelul aici

Sperăm că modelele de portofele de calitate te-au inspirat pentru viitoarea comandă online. Defilează cu stil, în siguranță! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus