Rucsăcele de călătorit pe stilul tău

Rucsăcele de călătorit – cele mai căutate articole la începutul primăverii, mai ales când anotimpul ține cu iubitoarele de fashion și soarele le surâde călătoarelor. În articolul acesta, ne propunem să îți prezentăm cele mai stilate articole pe care le poți asorta ținutelor tale în acest sezon. Vezi inspirația modei anului 2020 și achiziționează-ți ghiozdănele pe măsură. Fii atentă și la cum să alegi rucsacul de piele în funcție de stilul tău și pregătește-ți ținutele cu grijă.

Rucsăcele de călătorit în nuanțe vesele

 Rucsac piele naturala galben mustar GF2062
Rucsac piele naturala galben mustar GF2062

Când pleci într-o călătorie ai nevoie, în primul rând, de energie și spirit pozitiv. Iar culorile pe care le alegi pentru ținutele tale cu această ocazie denotă suficiente stări. De aceea, îți recomandăm rucsacul galben muștar GF2062 pentru o ținută de excursie plină de entuziasm. Nuanța soarelui de la apus este ideală pentru a exprima bucuria pe care o ai pentru călătoria care urmează. Încăpător și bine compartimentat, ghiozdănelul este gata să te urmeze încrezător pe orice drum pe care vei păși. Ușurel și stilat, modelul este cu siguranță unul de care te vei îndrăgosti iremediabil. 

Călătorește în stil pasional  

 Rucsac tip geanta piele rosie GF1803
Rucsac tip geanta piele rosie GF1803

Alege o culoare impunătoare pentru ținutele tale de travelling. Ghiozdanul roșu tip geantă GF1803 este opțiunea perfectă pentru un look deosebit atunci când ai în vedere excursiile extravagante. Designul unic îl recomandă pentru asortarea cu tot felul de ținute. De asemenea, acesta este prevăzut cu barete detașabile și mânere, ce permite purtarea modelului atât ca geanta, în mână, cât și ca un rucsăcel, pe spate. Cu siguranță te poate acompania în cele mai interesante locații. Dacă te îngrijorează siguranța, atunci vei fi încântată să știi că acest rucsăcel este înzestrat cu un sistem de închidere pe bază de fermoar, dar și de capse magnetice. Pe lângă compartimentul principal, geanta din 100% piele naturală deține și un buzunar pe peretele inferior cu fermoar, dar și 2 buzunare exterioare cu fermoar și alte 2 buzunare laterale fără închidere, ce pot fi folosite pentru a depozita snacksurile din călătorie sau o sticlă de apă.  

Rucsăcele de călătorit ce emană pace și liniște 

 Rucsac dama piele bleu deschis GF1884
Rucsac dama piele bleu deschis GF1884

O idee de accesoriu pe care te poți baza în excursiile lejere este rucsăcelul bleu deschis GF1884. Fiind de o calitate superioară, gentuța prezintă o structură moale care permite purtarea acesteia în diferite modalități. De asemenea, compartimentarea acestui model nu trebuie ignorată. Perfect pentru un picnic sau o plimbare de apus, rucsăcelul se va încadra armonios în look-ul calm.

Adaugă o rochie lejeră, culori pastelate, sau chiar blugi și cămășuțe zurlii și vei obține o prezență greu de ignorat. 

Dacă albastrul acesta nu este preferatul tău, atunci poți intra aici pentru a vedea mai multe culori în care este disponibil modelul. 

Alege culori sofisticate pentru excursii deosebite 
 Rucsac dama piele grena inchis GF1981
Rucsac dama piele grena inchis GF1981

Să zicem că trebuie să mergi la o degustare de vin alături de prietenii tăi. Ce accesorii iei cu tine? Uite o idee: rucsacul grena GF1981! Pe lângă faptul că este confecționat din piele naturală, acesta are o culoare aromată care merge perfect cu ținuta ta de ieșire. Accesoriul chic și practic poate fi extrem de ușor de asortat diverselor tale ținute. În plus, rucsacul este dotat și cu un mâner ce îl poate transforma într-o geantă ce poate fi purtată pe umăr, fără grijă. Are un sistem de închidere sigur, pe bază de fermoar, dar și o compartimentare inteligentă: două compartimente principale, despărțite de un buzunar cu fermoar, dar și alte două buzunare cusute pe pereții interiori. Buzunarul exterior de pe partea din față se închide cu o capsă magnetică și oferă rucsăcelului un aer sofisticat de eleganță și rafinament. Nu te-a cucerit încă? Află, atunci, că deține și un buzunar exterior pe partea din spate. Acesta se închide cu un fermoar și este creat special pentru portofelul și telefonul tău. 

Rucsăcele de călătorit curajoase

 Rucsac piele kaki GF1576
Rucsac piele kaki GF1576

Culoarea kaki ne duce cu mintea la stilul army și la ținutele purtate de soldați. Adaugă și țintele similare gloanțelor și obții o imagine mentală din filmele de război. Dacă te încântă stilul aventuros și te așteaptă o călătorie neașteptat de activă, atunci îți recomandăm rucsăcelul GF1576. Multifuncțional și cu o compartimentare perfect potrivită pentru modul de organizare dorit, rucsacul este potrivit drumețiilor, dar nu numai.

Așadar, sperăm că te-am inspirat cu câteva idei de excursii și ținute pentru sezonul următor. Scrie-ne într-un comentariu care este modelul tău preferat! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus