Idei de tinute Back to School

Idei de tinute back to school pentru pasionatele de fashion. Probabil, dupa o lunga perioada de vacanta in care nu ai mai iesit zilnic din casa, ai uitat cum sa te mai asortezi corespunzator. Ei bine, noi suntem aici pentru tine, si iti venim in ajutor cu idei stilate pentru ca inceputul de scoala sa fie unul fantastic. Si nu poti face asta daca nu ai accesoriile potrivite, nu-i asa?

Idei de tinute back to school

Desi parea foarte lunga, vara s-a incheiat si deja toamna isi face simtita prezenta! Asta inseamna un nou inceput de scoala/liceu/facultate, multe emotii si pregatirea garderobei pentru un nou sezon!

Chiar daca perioada studiilor s-a finalizat pentru unii dintre voi, aceasta este perioada in care ne putem aminti de scoala, purtand tinute cu influente Back to School chiar si la birou sau la iesirile din weekend sau de seara. Nu trebuie sa uiti de aceasta perioada, indiferent de varsta la care ai ajuns. Opteaza pentru tinute lejere, in care sa te simti bine; ocoleste culorile care ies prea mult in evidenta si indreapta-ti atentia spre accesorii chic. Nu uita sa adaugi la tinuta si o geanta de piele incapatoare! acest lucru iti va aduce un plus de eleganta tinutei, iar utilitatea unui asemenea accesoriu o vei aprecia in timpul zilei.

In acest sens, am facut o selectie de tinute fashion care pot fi purtate la inceput de scoala, dar la fel de bine si in tinutele de zi cu zi:

– 1 –

 Geanta piele crem/ maro GF064
Geanta piele crem/ maro GF064

– 2 –

 Geanta piele maro Model GF234
Geanta piele maro Model GF234

– 3 –

 Geanta piele neagra GF029
Geanta piele neagra GF029

– 4 –

Idei de tinute fashion in nuante de toamna

Asa cum bine stiti, sa iti gasesti ceva potrivit de back to school este greu, dar sa gasesti o tinuta care sa fie si de toamna si sa fie si chic, este dificil. Intotdeauna, pentru tinutele de toamna este bine sa optezi pentru accesorii inchise la culoare, care sa nu iasa in evidenta prea mult. Poti opta pentru tinute mai lejere, in care sa te simti comfortabila, dar in acelasi timp si stilata. Un plus pe care il au accesoriile de culoare inchisa este ca nu vor disparea niciodata din tendinte. Astfel si garderoba ta va fi una mereu la moda.

 Geanta piele bleumarin, bej si roz GF165
Geanta piele bleumarin, bej si roz GF165

Pentru idei inspirate, urmareste-ne blog-ul si fii pe faza pentru noul articol ce promite sa incante gusturile si asteptarile fashion pe care le-ai putea avea.


CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus