Cum alegem un portofel?

Despre cum sa alegem un portofel si la ce sa ne  indreptam atentia atunci cand facem o asemenea achizitie vei agfla din acest articol. Portofelul este mai mult decat un accesoriu! Rolul sau practic de a pastra banii ne face sa tinem cont de mai multe aspecte atunci cand ne alegem un portofel, nu doar de cel estetic . Poti opta pentru un portofel clasic, cu spatiu pentru bancnote si monede sau unul mai incapator care sa aiba loc si de carti de vizita, fotografii si alte legitimatii.

cum-alegem-un-portofel
Cum alegem un portofel

Ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva aspecte pe care daca lei vei parcurge si le vei pune in practica, vei ajunge sa gasesti portofelul perfect pentru tine!

Ce material sa alegi?

Opteaza pentru un portofel de piele!  Gandeste-te ca nu este un lucru pe care il schimbi in fiecare luna. De aceea este recomandat sa optezi pentru un portofel de piele, care isi pastreaza aspectul frumos pentru minim 1 an de zile. Ai grija de asemenea la eventuale capse si fermoare. Acestea trebuie sa fie realizate din materiale de calitate.

Pentru ce dimensiune sa optezi?

Asigura-te in primul rand ca bancnotele iti intra in portofel perfect, fara a fi indoite. Un alt aspect important este ca portofelul sa aiba loc special pentru maruntis. Nu este placut sa pastrezi banutii de metal in buzunare ale hainelor sau a gentilor. Sau sa abandonezi mereu acesti banuti din cauza faptului ca nu ai unde ii depozita. Nu este cea mai buna solutie.

Coreleaza de asemenea dimensiunea portofelului cu geanta pe care o porti deobicei, pentru a nu avea surprise neplacute ca cele in care portofelul iti ocupa mai bine de jumatate din spatiul din geanta, neavand loc pentru celelalte obiecte necesare.

Ce culoare sa alegi la portofel?

Desi pentru unele persoane acest aspect este complet neglijat, pentru alte persoane prezinta interes. Alege o nuanta inchisa, care sa reziste in timp, dar care sa te reprezinte in acelasi timp! Daca esti o fire serioasa alege negru, maro sau visiniu. Iar daca esti o persoana mai indrazneata sau copilaroasa alege nuante vii precum rosu, portocaliu, mov .

Acum ca stii cum alegem un portofel si ce trebuie sa iei in calcul in alegerea accesoriului perfect pentru tine, iti mai venim in ajutor cu cateva variante de portofele de pe site-ul Manier.ro:

cum alegem un portofel
Diverse modele de portofele din piele

2 – Portofel Laura Biagiotti Model PTF006

3 – Portofel din piele naturala maro Model PTF009

4 – Portofel din piele naturala maro inchis PTF016

Mai multe modele de portofele dama gasesti pe site-ul nostru, la fel si diverse portofele barbati.

Cu drag,

Echipa Manier.ro

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus