Concurs: castiga un plic de piele de pe www.manier.ro

Vrei sa fii cel/cea care castiga un plic de piele de pe site-ul nostru? Citeste articolul pentru a afla pasii in obtinerea cadoului perfect pentru tine. Sarbatorim aceasta primavara cu un cadou special pentru voi, cititoarele noastre! In semn de recunostinta si multumire pentru faptul ca ne urmariti si ne apreciati pagina Facebook si de blog, va oferim in dar un plic chic de pe site-ul Manier.

plic_concurs_manier
Castiga un plic din piele

Am ales pentru voi un plic elegant deoarece majoritatea produselor pe care vi le prezentam spre vanzare sunt de piele iar ca si model am optat pentru un plic cu franjuri, conform tendintelor din acest sezon. Cu aceasta ocazie, ne dorim ca si tu sa fii in pas cu moda si sa te accesorizezi cat mai stilat. Si cum poti face asta cel mai bine daca nu cu accesorii din piele de la Manier.

Cu siguranta veti aprecia acest model de plic deoarece indeplineste factorii cheie ai unei genti de succes: este de piele, este placut la atingere, este practic, putand fi purtat atat la tinute de zi cat si de seara si … are franjuri!

Asadar, ce trebuie sa faci pentru a castiga un plic de piele Manier?

1) Da like paginii Facebook Manier

2) Da share public fotografiei concursului (AICI)

3) Lasa un comentariu sub fotografia concursului in care sa inviti 2 prietene sa participe la concurs (le dai tag in comentariu).

Concursul se desfasoara pe pagina Facebook Manier.

Perioada concursului este 30 martie – 14 aprilie 2015.

Mult succes!

Cu drag,

Echipa Manier.ro

12Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus