Masca de fata Anti-Stres

Masca de fata Anti-Stres cu extract de Argila Vulcanica si Ginseng este perfecta pentru a curata in profunzime tenul de impuritati. Argila vulcanica curata epiderma in profunzime si absoarbe excesul de sebum iar ginsengul calmeaza si revitalizeaza tenul.

masca-argila-ginseng

Despre benefificiile argilei rosii asupra tenului

Argila rosie imbunatateste aspectul pielii uscate, sensibile sau care are capilare vizibile. Acest tip de argila indeparteaza alergiile si face foarte bine pielii sensibile care este predispusa la iritatii. Contine silicat de aluminiu, care este un compus complex, ce, pe langa aluminiu si siliciu, mai contine si fier, magneziu, cupru si potasiu. Argila rosie curata pielea de stratul de celule moarte cheratinizate si accelereaza procesul de regenerare, normalizeaza functionarea glandelor sebacee, previne comedoamele si acneea.

Despre beneficiile Ginsengului asupra tenului

Ginsengul, considerat si planta minune a lumii, a fost folosit inca din vremuri stravechi de amerindieni pentru combaterea oboselii si energizare atunci cand mergeau la drum lung. Studii istorice au reliefat consumul de radacini de ginseng al oamenilor inca din timpuri stravechi. In vremurile noastre tot mai multe studii au fost efectuate pentru a evidentia beneficiile acestei plante.

Ginsengul inlatura efectele de imbatranire ale organismului, fortifica organismul, intensificand activitatea sistemului imunitar. O substanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar.

Cum utilizezi aceasta masca de fata?

masca_fata_sauna_montagne_jeunesse

Curata-ti corect fata si gatul cu lapte demachiant sau lotiune tonica si aplica apoi masca cu ajutorul degetelor, evitand zona ochilor si buzele. Timp de 10-15 minute nu trebuie decat sa te relaxezi,  pana se usuca masca.  Apoi, clateste-ti  bine fata cu apa calda, pentru a indeparta masca in totalitate. Iti recomandam sa folosesti aceasta masca saptamanal.

Pentru mai multe sfaturi stai cu ochii pe blog-ul nostru. Inspira-te cu ideile noastre de ingrijire a tenului, idei fashion pentru garderoba ta si informatii legate de accesoriile din piele. Te asteptam si data viitoare.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus