Idei de cum sa porti animal printul

Idei de cum sa porti animal printul. Acest model a devenit o tendinta care de ceva ani se repeta, ajungand sa se impuna ca un element must have in tinutele fashionsitelor. De la vedetele care le poarta in haine de blana cu format XXL sau cu croieli clasice, pana la accesorii, rochii din matase sau camasi cu aer office, animal printul reuseste sa adune din ce in ce mai multi adepti chiar si printre oamenii de rand. Astfel, vedem din ce in ce mai des pe strada fuste, bluze, haine, dar mai ales accesorii animal print.

Animal print
Animal print

Idei de cum sa porti animal printul?

Daca ti se pare prea mult sa optezi pentru o haina, fusta sau bluza cu acest print, indrazneste sa porti o geanta cu animal print! Ai grija insa sa o porti cu stil, la tinute chic! Secretul pentru tinute care sa atraga privirile de admiratie asupra ta este sa accesorizezi cu genti animal print tinute cu tenta serioasa, cu taieturi clasice. Evita sa porti animal print in combinatie cu haine colorate, vor da impresia de “prea mult”.

Tine minte, printurile care imita blana de leopard sau de zebra, ori chiar de sarpe de dimensiuni mari devin puncte de atractie intr-o tinuta si sunt bine puse in valoare de culori uni, ba chiar de neutre.

Iata cateva propuneri de genti cu animal print pe care le gasesti pe site-ul Manier:

geanta-animal-print
Animal print

1 – o gasiti AICI

2 – o gasiti AICI

animal-print-accesorii
Imprimeu sarpe

1 – o gasiti AICI

Intotdeauna, la accesoriile cu animal print, dar si la tinutele de acest tip, trebuie sa avem grija sa nu dam impresia de prea mult. Animal print-ul ofera deja complexitate, deci ceva simplu este mai mult decat suficient pentru a-l asorta acestuia. De asemenea, ai grija sa nu exagerezi cu accesoriile la acest tip de tinuta. Pune-o in valoare, dar nu aglomerand-o cu o sumedenie de accesorii inutile care nu fac decat sa ii strice farmecul. Fii atenta la detaliile care accesorizeaza cu adevarat outfit-ul tau. Poate o curea subtila, sau slitul de la rochie/fusta, si de ce nu, chiar si un accesoriu de par ar putea fi o combinatie buna in completarea animal print-ului.

Opteaza pentru acest tip de accesoriu/tinuta, doar daca iti place sa o porti, astfel nu va avea farmec. Stii cum e, daca nu esti fermecat de ceea ce porti, nu poti daru mai departe senzatia traita de tine.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus