Semnificatia culorii gentii tale

Descopera mai jos semnificatia culorii gentii tale! Pentru ca diferitele culori care ne inconjoara, pe care le purtam, pe care le alegem pentru peretii camerelor, a mobilierului sau decoratiunilor au o anumita semnificatie!

Rosu

Rosu scoate in evidenta sensibilitatile observatorului, fiind o culoare foarte puternica. Rosu simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si agresiune. El poate mari presiunea sangelui si ritmul respiratiei. Are efectul de a stimula oamenii sa ia decizii in mod rapid si creste sperantele. Pentru ca tinutele in totalitate in rosu atrag de cele mai multe ori prea mult atentia, este recomandata accesorizarea tinutelor cu accesorii rosii. Poti opta pentru o geanta rosie de piele, ca cea de mai jos:

 Geanta dama piele naturala rosie GF1180
Geanta dama piele naturala rosie GF1180

 

Portocaliul

Portocaliul este asociat caldurii, multumirii, prosperitatii si onestitatii. El pare puternic si generos. Portocaliul pare sa se adreseze tuturor. El poate fi folosit pentru a indica produse de care poate beneficia toata lumea. El face ca si produsele scumpe sa para usor de obtinut.

 Geanta piele portocalie cu ciucuri GF1466
Geanta piele portocalie cu ciucuri GF1466

Negru

Negrul este culoarea preferata a multor oameni. Unii poarta negru pentru ca este o culoare formala si inspira putere. Preotii, dimpotriva, poarta negru pentru a-si arata supunerea fata de Dumnezeu. Altii poarta negru intrucat ii face sa arate mai subtiri. Mult timp hainele negre au fost un simbol al stilului, sofisticarii. In acelasi timp, se spune ca negru merge cu orice, asadar o geanta neagra in garderoba unei femei este cu siguranta un element care nu trebuie sa lipseasca.

 Geanta piele neagra cu imprimeu GF072
Geanta piele neagra cu imprimeu GF072

 

Albul

Albul simbolizeaza puritate, castitate, inocenta. Din aceasta cauza rochia traditionala pentru mirese este alba. De asemenea simbolizeaza si curatenia. Albul reflecta lumina, dar da senzatia de racoare. O geanta alba este recomanda mai ales pentru sezonul cald.

 Geanta piele alba GF192
Geanta piele alba GF192
Maro

Maroul este culoarea pamantului si padurii. Este solid, de incredere si ajuta la crearea unei atmosfere neutre, confortabile si primitoare. El comunica sinceritate, putere, maturitate. Gentile maro sunt mai ales purtate de femeile mature.

 Geanta piele maro deschis GF131
Geanta piele maro deschis GF131

Albastru

Albastrul reprezinta singuratate, tristete, intelepciune, incredere, loialitate. Cand porti albastru la interviurile pentru angajare arati ca esti o persoana loiala si capabila sa se dedice binelui firmei.  Albastrul este una din cele mai populare culori in ceea ce priveste imbracamintea, deci o geanta albastra isi face usor loc in accesorizarea majoritatii tinutelor.

 Geanta piele albastra GF205
Geanta piele albastra GF205

 

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus