Lucruri indispensabile in geanta de vacanta

Vara, perioada cea mai asteptata a anului a sosit! In aceasta perioada toate lumea este sau isi face planuri pentru vacanta!

Poate nu la fel de importanta ca destinatia de vacanta, geanta pe care o ai alaturi de  tine in vacanta este insa un element important deoarece iti poate fi un aliat de nadejde  sau din contra, motiv de stres.  Noi iti venim in ajutor cu cateva idei de genti perfecte pentru vacanta (spatioase, bine compartimentate si cu un design deosebit) si o lista cu elementele care nu ar trebui sa iti lipseasca din geanta in vacanta!

Toate gentile prezentate mai jos sunt din piele:

genti-piele-vacanta

 

1 – o gasesti AICI

2 – o gasesti AICI

3 – o gasesti AICI

Daca nici una dintre cele 3 genti propuse mai sus nu este pe placul tau, te invitam pe site-ul www.manier.ro unde vei putea gasi alte zeci de modele de genti frumoase!

Si acum trecem la pasul 2: ce nu ar trebui sa lipseasca din geanta ta de vacanta?

  1. Aparatul de fotografiat: cu siguranta vei dori sa iti amintesti mereu de frumoasele peisaje si clipe petrecute in vacanta, asa ca nu uita sa imortalizezi toate momentele deosebite!
  2. Ghidul de vacanta sau harta orasului vizitat: daca vizitezi un loc nou, asigura-te ca ai la tine un ghid al locului respectiv, pentru a fi sigura ca vei vedea cele mai frumoase locuri!
  3. Portofelul cu bani si acte de identitate: nu se stie ce mici comori ies in calea ta si trebuie achizitionate!
  4. Balsamul de buze: foloseste un balsam de buze care are si protective solara, pentru a te feri de craparea si uscarea buzelor.
  5. Servetele umede si uscate
  6. Ochelari de soare: chiar daca in momentul cand pleci de acasa nu este soare, o pereche de ochelari de soare nu strica niciodata. Nu se stie niciodata cand rasare soarele pe strada ta!

Vacanta frumoasa!

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Back to Top