O piele hidratata pentru o primavara frumoasa!

O piele hidratata pentru o primavara frumoasa! Dupa o perioada lunga de iarna cand pielea a avut de suferit, a urmat o primavara anevoioasa, care  a avut de asemenea efecte negative asupra pielii. Fiind expusa o perioada de timp indelungata temperaturilor scazute si vantului, pielea sufera si adesea simtim ca ne ustura, se usuca sau chiar se descuameaza.

piele-hidratata-primavara

O piele hidratata pentru o primavara frumoasa

Cum putem sa venim in ajutorul pielii deshidratate? Iata cateva idei care iti pot fi de folos:

1) Exfolierea

In primul rand, un pas foarte important in hidratarea pielii este curatarea acesteia. Este recomandat sa folosim periodic (minim 1 data pe luna) produse exfoliante pentru ca pielea sa poate absorbi apoi mai bine produsele hidratante utilizate si pentru a avea o stralucire naturala.

2) Hidratarea

Dupa o iarna atat de lunga, avem nevoie de o hidratare pe masura. Asadar, iti recomandam 2 produse care se completeaza perfect, iar pielea ta va radia. Rezultatul fiind o piele perfect hidratata, care straluceste de sanatate!

Crema de corp 7 Plante
Crema de corp 7 Plante

Crema de corp 7 Plante este creata din ingrediente naturale precum musetel, rozmarin, lemon grass, coada soricelului, coada calului, urzica, patrunjel si cu un continut ridicat de galbenele, ea asigura ingrijirea perfecta pentru pielea ta.  Crema nu contine adaosuri artificiale de coloranti, parabeni sau uleiuri minerale.

Foloseste aceasta crema ori de cate ori consideri ca este necesar in functie de tipul tau de piele si tine cont de faptul ca daca o vei aplica imediat dupa dus aceasta va fi mult mai rapid absorbita. Foloseste-te de atributele acestei creme pentru a-ti face un ten cat mai sanatos si mai hidratat.

Uleiul de corp hranitor cu extract de Trandafir si Piper Roz
Uleiul de corp hranitor cu extract de Trandafir si Piper Roz

Uleiul de corp hranitor cu extract de Trandafir si Piper Roz are rolul de a hrani, de a hidrata si de a oferi elasticitate pielei. Trandafirul este o planta deosebita si renumita pentru efectele sale terapeutice. Extractul de trandafir este utilizat impotriva tensiunilor musculare, a insomniei, pentru efectele sale afrodiziace, iar proprietatile sale astringente purifica, echilibreaza si tonifiaza pielea. Piperul Roz tonifica pielea si te rasfata cu o aroma subtila.

Acest ulei nu contine parabeni, coloranti, silicon sau SLS.  Produsul  este testat dermatologic si are un pH neutru.

Tine minte! Pielea ta trebuie sa fie mereu sanatoasa pentru ca tu sa te simti bine, sa radiezi de stralucirea pe care o emana o ingrijire corecta. Ai grija de aspectul tenului tau pentru o experienta cat mai placuta si de lunga durata.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus