Trend alert: imprimeul floral la genti

Trend alert: imprimeul floral la genti. Explozia de culoare a cuprins toate vitrinele magazinelor si moda strazii! Cum altfel cand am asteptat cu totii atat de mult vremea calduroasa, florile si soarele?

Dupa ce a fost vedeta si sezoanele de vara trecute, imprimeul floral revine si in acest sezon cu o noua interpretare, reusind sa starneasca din nou interesul! Cum ai putea sa nu il indragesti cand exprima atata feminitate, delicatete si fericire? Iar daca nu ai avut ocazia sa il porti anul trecut, acum ai ocazia perfecta. Asorteaza-l si tu intregii garderobe si ofera-ti un nou look fresh tinutelor.

Daca iti doresti si tu sa te invalui in flori, ar trebui sa stii regulile de baza de asortare ale imprimeurilor florale. Exista cateva reguli simple pe care le-am sintetizat pentru tine.

Trend alert: cum purtam imprimeul floral?

  • Regula de baza este ca in cazul in care porti haine cu imprimeu floral sa nu apelezi si la accesorii cu acelasi tip de imprimeu. Opteaza pentru un singur element din tinuta ta care sa aiba imprimeu floral.
  • Alege sa porti imprimeul floral prin accesorii. Accesorizeaza o tinuta casual in nuante de pastel si cu taieturi clasice cu o geanta cu imprimeu floral. Asigura-te ca geanta este elementul central al tinutei si ca nu exista si alte elemente care sa atraga atentia.
  • In cazul celalalt, daca optezi pentru o rochie, bluza sau pantaloni cu imprimeu floral, accesorizeaza tinuta cu o geanta uni, intr-o culoare ceva mai pala.
  • Una dintre principalele reguli de stylling ne invata ca pentru persoanele minione, accesoriile, imprimeurile si lungimea hainelor trebuie sa fie la fel: mici si delicate.
  • Daca esti inalta, mai plinuta sau atletica, ai grija ca si accesoriile si imprimeurile sa fie pe masura ta. Opteaza pentru imprimeuri cu flori mari!

Si acum ca te-ai convins ca vara aceasta imprimeul floral este un element must have si stii care sunt regulile de baza pentru a-l purta, avem cateva propuneri de genti de piele cu imprimeu floral care vor da un aer romantic si feminin tinutelor tale:

Genți damă imprimeu floral
Genți damă imprimeu floral

1 – Geanta piele alba cu imprimeu floral GF160

2 – Geanta piele alba cu imprimeu floral GF159

3 – Geanta piele alba cu imprimeu floral GF162

4 – Geanta piele alba cu imprimeu floral GF144

De asemenea, daca esti un pasionat al imprimeurilor florale, nu trebuie sa faci uz de acesta. Vei da tinutei tale acel element de prea mult care oboseste, iar impactul vizual nu va fi unul placut. Incearca sa dozezi cantitatea si sa imparti imprimeul in tinuta ta, astfel incat sa fie in balanta si sa obtii ceva mai suportabil.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus