6 idei de tinute pentru primavara 2015

In sfarsit ne putem bucura de primavara lui 2015 in adevaratul sens al cuvantului: tinute lejere si colorate, fara paltoane si pulovere groase, ghete imblanite si fulare! Spunem bun venit in garderoba jeansilor, fustelor, bluzelor sport, trenchurilor si gecilor de piele, tenisilor sau pantofilor stiletto!

Daca esti in pana de idei cu ce te-ai putea imbraca in aceasta primavara pentru a fi remarcata si pentru a fi in pas cu tendintele in fashion pentru sezonul primavara 2015, ne-am gandit ca iti vor fi de ajutor cateva propuneri de tinute:

  • Tinuta casual

Combina o pereche de jeansi skinny cu un pulover extrasize uni si accesorizeaza tinuta cu pantofi stiletto cu animal print, ochelari de soare si o geanta de piele maro de la Manier.

 Geanta piele bej/maro GF030
Geanta piele bej/maro GF030
  • Tinuta sporty-chic

Alege sa porti in aceasta primavara culori cat mai vii! Opteaza pentru o pereche de pantaloni colorati la care sa adaugi o bluza sau un tricou in dungi de tip marinar, o pereche de balerini comozi…si vedeta gentilor in acest an – geanta de tip sac.

 Gentuta piele rosie cu franjuri GF034
Gentuta piele rosie cu franjuri GF034
  • Tinuta boho-chic

Daca esti un spirit ceva mai romantic si libertin, opteaza pentru o tinuta boho chic in care elementele principale sunt pantalonii scurti cu aspect lejer, bluza inflorata cu dantela, o geanta incapatoare si o palarie cu bor larg alaturi de o parka de primavara!

 

tinuta-boho-chic

  • Tinuta eleganta

Pentru un eveniment elegant, nu poti da gres cu o rochie neagra care urmeaza linia corpului, pe care sa o accesorizezi cu pantofi stiletto, un colier elegant, un plic de piele si ruj rosu.

 Gentuta piele neagra GF103
Gentuta piele neagra GF103
  • Leather look

Elementele din piele vor fi mereu la moda! Combina o pereche de pantaloni simpli cu o camasa uni si o jacheta de piele, urmand sa o accesorizezi cu pantofi oxford cu talpa inalta si o geanta de piele.

 Geanta piele trio GF082
Geanta piele trio GF082
  • Tinuta office

Avem si o propunere de tinuta office. Ce ai spune de un costum format din pantaloni la dunga si sacou, pe care sa il indulcesti cu ajutorul unei camesi din matase intr-o nuanta de pastel, pantofi cu toc inalt si o geanta de piele cu forma rigida, in nuante de maro?

 Geanta piele bej cu maro GF004
Geanta piele bej cu maro GF004

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

1Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus