5 culori pe care sa le porti in aceasta toamna

Daca te numeri printre persoanele care sunt nerabdatoare sa afle topul celor 5 culori pe care sa le poarte in aceasta toamna, ei bine, asteptarea a luat sfarsit. Toamna a avut ca debut si inceputul unui nou an scolar. Deci inca un motiv sa iti doresti sa afli care mai sunt tendintele din acest sezon. Si chiar daca sezonul cald a trecut, vibe-ul acela de veselie inca a ramas. Stim ca e greu sa renuntam la tinutele si accesoriile mai colorate, insa nici nu trebuie sa o faci daca nu simti. Citeste in continuare articolul pentru a afla ce nuante sunt in tendinte toamna aceasta si pe care ar trebui sa le porti daca vrei sa fii chic.

5 culori pe care sa le porti in aceasta toamna pentru a fi trendy

5 culori pe care sa le porti in aceasta toamna

O schimbare de sezon e mereu dificila pentu cine vrea sa fie mereu in tendinte si conform noilor schimbari in moda. Iar un mic sfat de styling e mereu bine venit. Aceasta toamna nu vine neaparat cu surprize coloristice, ci din contra, cu doze mici de culoare de care orice garderoba are nevoie in orice sezon.

Cu o paleta de culori jucause, in tematica de toamna, orice femeie poate sa isi aleaga culoarea ce o reprezinta si o face sa se simta in zona ei de confort.

Mai jos ai topul celor 5 culori de toamna pe care le poti alege pentru garderoba ta pentru a fi in ton cu stilul de toamna.

Oranj

Se spune ca nuantele de oranj alunga melancolia din tinutele de toamna, deci e o optiune buna daca doresti sa creezi o iluzie. Printre altele, oranjul se numara printre nuantele de top din acest sezon. Fiind o culoare ce inspira ambientul frunzelor de toamna la perfectie, garderoba va lua cu totul o infatisare aparte. O poti integra cu usurinta in garderoba ta cu ajutorul unei genti oranj daca nu doresti ca tinuta ta sa fie in aceasta nuanta.

Maro


Geanta piele naturala maro GF1555

Cel mai mult te duce cu gandul la toamna, nuanta de maro. Poate pentru ca intreaga natura se prezinta sub aceasta forma, iar noi, la randul nostru preluam putin din nostalgia creata. Lasand deoparte aspectul negativ, nuanta de maro reprezinta increderea in sine, siguranta si nu in ultimul rand realizare. Deci, daca ai ales aceasta culoare sa faca parte din garderoba ta de toamna, esti pe drumul cel bun. Mereu avem nevoie sa ne simtim in siguranta, iar prin intermediul tinutelor putem indeplini intr-o oarecare masura acest aspect. De regula, majoritatea dintre noi optam pentru tinute maro. Dar, daca iti doresti o schimbare ai putea renunta la tinutele maro in detrimentul altora mai colorate si sa asortezi un accesoriu de culoare maro.

„Suntem oameni, deci avem suflete colorate”- Paolo Grilli

Plecand si de la citatul unui artist in ale culorilor, Paolo Grilli, suntem suflete colorate. Poate pentru ca avem posibilitatea sa ne alegem stilul si vestimentatia. Avem posibilitatea si o facem. Fiecare poate interpreta citatul dupa bunul plac, insa noua ne place sa fim mereu pozitivi. Chiar daca e toamna, si nuantele deschise au o sansa sa se faca remarcate. Deci nu ezita sa fii in tendintele de toamna din acest an.

Galben

Geanta piele galben mustar impletita GF1679

Cine refuza sa poarte galben in sezonul de toamna nu stie ce rateaza. O garderoba ce este accesorizata cu nuante de galben poate straluci chiar si in cele mai intunecate zile. Asta exprima si culoarea galben in zilele de toamna: stralucire si luminozitate. Plus ca, sa fim realisti. Galbenul este o culoare reprezentativa anotimpului de toamna. Si chiar nu este greu de purtat. Intradevar, nmuantele de galben sunt multe, dar nimeni nu spune sa purtam acel galben intens de vara. Galbenul mustar este de preferat si cea mai buna optiune pe care ai putea sa o faci atat in ceea ce priveste tinutele cat si accesoriile.

Marsala sau visiniu

Daca nu e galben poate e culoarea visiniu sau marsala cum i se mai spune in termeni de moda. Trebuie doar sa vrei sa porti o anumita culoare pentru a te simti bine in piele ta. Insa noi iti oferim si un pont pentru aceasta culoare, poate iti este mai usor. Daca ti-ai potrivi culoarea unghiilor cu noua ta poseta marsala ce ai zice? Ar fi o alegere inspirata nu-i asa?

Verde

Toamna aceasta se mai poarta si verde. Natura inca nu a „adormit”. Mai are un strop de viata, ceea ce inca ne mai permite sa purtam si verde. Stim ca pare dificil de purtat, insa in doze mici poate fi floare la ureche. O geanta de culoare sau un rucsac verde iti poate usura munca.


Rucsac piele verde turcoaz GF1536

Sa fii in tendinte nu a zis nimeni ca este usor, insa asa este moda, mereu schimbatoare.

Acestea sunt cateva din nuantele cele mai importante din acest sezon, insa tendintele se indreapta catre o multitudine de alte culori pe care si tu ai putea sa le abordezi. Toamna de abia a inceput, insa garderoba ta are nevoie de accesoriile potrivite pentru a straluci. Nu mai sta pe ganduri si pune-ti pe lista de achizitii noua sau noile genti in culorile toamnei.

🛍️ Te asteptam si data viitoare cu noi sfaturi si idei stilate. Spor la shopping!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus