Back to school & Back to work

Inceputul lunii septembrie vine pentru multi dintre voi cu back to school, dar și back to work. Iar daca stam si analizam putin lucrurile si scoala este tot o munca. Depinde doar din ce unghi privesti lucrurile. Si daca tot incepe un nou sezon de munca, cu noi provocari, de ce sa nu te pregatesti cum se cuvine si cu tinutele. Pentru a le avea asortate si cu bun gust, trebuie sa se regaseasca in garderoba ta acele genti din piele care pana la urma fac totul.

Articolul de astazi te va ajuta sa te pregatesti de un nou sezon de back to school, asa ca citeste-l in continuare. Vei afla cum poti sa iti alegi geanta potrivita pentru tine, dar si de ce. Si nu in ultimul rand, de ce o geanta din piele este potrivita pentru acest sezon.

Cum sa te pregatesti de back to school?

Aceasta perioada este dedicata cumparaturilor de orice fel, in special articolelor scolare. Recomandam ca pentru un an cat mai practic si usor sa achizitionezi acele genti/rucsacuri din piele naturala. Fie ca esti mamica, eleva, studenta sau chiar cadru didactic, cu siguranta ai nevoie de geanta potrivita pentru a te ajuta cu lucrurile zilnice.

Daca esti eleva/studenta


Rucsac dama piele rosu GF1943
Rucsac dama piele rosu GF1943

Ai nevoie de un rucsac practic, usor de manevrat si destul de spatios pentru manuale, caiete si desigur pachetelul de acasa. Un astfel de rucsacel ar trebui sa arate precum GF1943. Cu un sistem de inchidere destul de ingenios nu trebuie sa iti mai faci griji ca lucrurile iti vor disparea. Este usor de purtat, iar cu ajutorul bretelelor reglabile te vei simti destul de confortabil. Spatiul de depozitare este unul destul de practic in asa fel incat totul sa fie bine organizat.

Pentru mamici

Recomandam cele mai practice accesorii si anume gentile tip rucsac. Pe langa faptul ca sunt destul de comode, acestea iti ofera si posibilitatea de a avea libertatea dorita, dar si lucrurile necesare dupa tine. Stiti zicala „o imagine face cat 1000 de cuvinte”? Ei bine se poate aplica si in acest caz. Un accesoriu practic se cunoaste de la departare. Diferitele moduri in care poti purta aceasta geanta tip rucsac o face sa fie destul de practica si usor de manevrat in diverse situatii neprevazute. Sistemele de prindere ale bretelelor ofera un plus de siguranta chiar si in momentele in care ai diverse greutati de depozitat. Nu mai vorbim de spatiul generos in care iti poti depozita cu usurinta si organiza lucrurile.


Geanta piele verde fistic tip rucsac GF2353
Geanta piele verde fistic tip rucsac GF2353
Daca esti cadru didactic

Gentile clasice din piele naturala sunt cu siguranta cele mai iscusite alegeri. Cu siguranta vrei sa fii admirata de colegele de catedra, iar cel mai simplu lucru pe care l-ai putea face in acest sens este sa te asortezi cu o geanta din piele. Pe langa rolul stilistic pe care aceasta il are, indeplineste cu brio si deplasarea diverselor materiale in deplina siguranta. Fiind cadru didactic mereu ai diverse materiale pe care sa le deplasezi in siguranta in orice conditii atmosferice. Iar un astfel de accesoriu iti poate oferi cu certitudine siguranta. Pe langa acest aspect, gentile din piele au un spatiu de depozitare destul de generos, ceea ce constituie un plus in cele mai multe situatii.


Geanta piele verde cu maro GF1487
Geanta piele verde cu maro GF1487
De ce sa achizitionezi o geanta de piele de back to school?

Dupa cum am spus si mai sus, o geanta din piele are un cumul de avantaje de care nu te poti lipsi in aceasta perioada. Ai nevoie de siguranta, in primul rand, aspect pe care nu orice accesoriu ti-l poate indeplini. Iar cum in ultima perioada tot mai multe persoane au fost victimele furturilor de ce sa nu evitam acest lucru daca tine de noi. Mai ales ca aceasta perioada de incepere a anului scolar este considerata o ocazie perfecta.

Ai nevoie de spatiu in care sa iti depozitezi toate materialele. Indiferent in ce postura te afli ai nevoie de organizare pentru a-ti usura munca, iar pentru a avea parte de ea ai nevoie de spatiul de care sa te folosesti. Fiecare geanta obisnuita poate ca ofera spatiul necesar, dar nu si siguranta pe care o ofera o geanta din piele.

Si nu in ultimul rand trebuie sa te simiti confortabila. Un aspect destul de important atunci cand vine vorba de bunastarea si conditia noastra fizica. Iar de cele mai multe ori, din cauza lipsei de atentie asupra acestui lucru starea noastra de spirit cat si cea de sanatate se poate deteriora usor.

Asa ca, hai acum pe ultima suta de metri, daca nu te-ai pregatit pentru aceasta perioada sa iti faci achizitiile necesare. De back to school poti profita de reducerile de pe Manier la accesoriile dorite astfel faci si o investitie buna si de durata. Speram ca te-am ajutat si de aceasta data in alegerile tale si te asteptam si data viitoare cu noi sfaturi si idei stilate.

🛒 Spor la shopping! 🛒

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus