Reduceri de Back to school

Acest inceput de septembrie a venit si cu reduceri speciale de back to school. Speram ca ati inceput acest sezon cu forte proaspete si cu noi accesorii care sa va completeze garderobele. Daca nu ai avut inca parte de acea sesiune de shopping doar pentru tine, acum e momentul potrivit.

Ti-am pregatit o extra reducere de 10% la toate produsele daca aplici cuponul SCOALA la finalizarea comenzii. Cu siguranta ai asteptat si tu astfel de reduceri nu-i asa? Insa trebuie sa te grabesti pentru ca mai ai la dispozitie 4 zile in care poti folosi cuponul de reducere.

Citeste in continuare articolul pentru a-ti face o idee de ce accesorii ai putea avea nevoie in aceasta perioada.

Reduceri de back to school – cupon SCOALA

Trebuie sa profiti mereu de fiecare reducere care ti se iveste pentru a-ti achizitiona produse calitative la preturi dorite. Back to school e una dintre acele oportunitati pe care nu trebuie sa o ratezi. Fie ca esti studenta, mamica, bunica sau cadru didactic, un accesoriu din piele cu siguranta iti va veni in ajutor. Ai nevoie de accesorii rezistente care sa faca fata cu brio oricarei situatii. Mai jos ai cateva propuneri de achizitii pe care ai putea si tu sa le urmezi.


Geanta dama piele naturala taupe GF1322

Geanta dama piele naturala galbena GF1216

Noua colectie de genti

Daca esti genul de persoana care vrea sa fie mereu in tendintele modei, cel mai inspirat lucru pe care ai putea sa-l faci ar fi sa verifici noua colectie de genti din piele. Acolo vei gasi cu siguranta un acesoriu care sa fie in ton cu tendintele in moda, dar si care sa se plieze cerintelor tale. Si ca tot este un nou inceput de sezon, ai putea sa apelezi si la trucul de culori tematice. Poti alege un accesoriu in nuante pamantii care sa se potriveasca cu sezonul, sau poti opta si pentru culorile mai deschise pentru un strop de culoare in outfit-urile tale.

Zona de reduceri

Daca tot vorbeam de reduceri, aceasta este zona cea mai frecventata in aceasta perioada si nu numai. Astfel ca puteti achizitiona un produs deja redus cu inca o extra reducere de -10%. Cine nu ar fi incantat? Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi produsul sau produsele dorite in cos, iar la inalizarea comenzii sa nu uiti de codul SCOALA care iti ofera o extra reducere de inca 10% din pretul afisat pe site. Te incanta ideea? Ar trebui sa te grabesti pentru ca si stocurile sunt limitate.

Accesorii din piele la preturi de back to school

Si ce ar putea fi mai tentant decat multitudinea de accesorii din piele cu discount de 10%? Poti achizitiona genti, rucsacuri, portofele, curele si multe altele. Iti doresti un nou accesoriu care sa te reprezinte, dar in care sa nu investesti prea mult? De back to school ai ocazia sa achizitionezi produse din piele naturala cu o reducere de 10%. Foloseste-o in avantajul tau si completeaza-ti garderoba de toamna cu noi accesorii calitative.


Curea piele naturala maro CB022

Portofel din piele naturala maro ciocolatiu PTF183

Daca nu ti-ai facut inca lista produselor pe care le doresti in cos, intra chiar acum pe Manier.ro si vizualizeaza sutele de produse. Cu siguranta vei gasi, daca nu unul, mai multe care sa iti atraga atentia. Back to school e oportunitatea perfecta din an pe care nu trebuie sa o ratezi daca vrei sa iti reinnoiesti garderoba. Intra chiar acum pe site si profita de reducerile existente si de stocul produselor. In plus, vei avea parte de livrare gratuita la comenzile de peste 200 de lei. Si de transport in doar 24 de ore la produsele ce sunt in stoc.

Inca nu te-am convins ca e timpul sa faci acum o achizitie? Ei bine, ai si garantia calitatii produselor timp de 30 de zile de la data livrarii. Nu ai cum sa ratezi aceasta ocazie de a-ti completa tinutele cu accesorii din piele naturala.

🧡 Intra pe site si comanda! 🧡

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus