Geanta perfecta pentru toamna

Sa fii in tendinte nu este simplu asa ca pentru astazi ti-am pregatit un articol in care afli care este geanta perfecta pentru toamna si nu numai. Pentru un sezon plin de evenimente, dar si putin mai melancolic ai nevoie de o garderoba care sa mai anime atmosfera. Iar cel mai simplu lucru pe care ai putea sa il faci in acest sens este sa ai la indemana accesoriile potrivite care sa te ajute in completarea look-ului perfect. Pana aici nimic complicat nu-i asa? Cum gasesti acele accesorii perfecte este un alt pas care nu trebuie neglijat. Iar noi iti dezvaluim un mic truc care sa te ghideze in alegerile tale. Anume, sa ai un magazin de genti din piele care sa iti ofere o gama variata de produse la dispozitia ta.

Daca vremea nu te binedispune macar accesoriile sa o faca.

👜 Geanta perfecta pentru toamna o gasesti la noi 🍁

Intradevar, sa gasesti si sa alegi accesoriile potrivite pentru garderoba de toamna poate parea dificil. Dar daca noi iti spunem ca doar cu ajutorul unui accesoriu din gama de genti dama maro poti sa iti asortezi o intreaga garderoba ne-ai crede? Ei bine, aceste accesorii fac minuni in orice combinatii le-ai purta. Pe langa faptul ca nuanta de maro este extrem de versatila, este si culoarea sezonului, fapt ce o afirma si mai tare. Nu este nimic nou sub soare faptul ca nuantele de maro se asorteaza cu usurinta diferitelor tipuri de outfit. Fie ele casual, sport sau elegante, efectul va fi unul de admirat. Mai jos iti prezentam si cateva astfel de exemple pentru a-ti face o idee. Tu doar incearca, iar efectul te va surprinde chiar si pe tine.

Tinuta eleganta


Geanta piele maro tip rucsac GF317

Gentuta piele maro GF2806

Daca vrei sa te imbraci elegant pentru un eveniment sau pur si simplu asa vrei sa fii tu intr-o zi de toamna, optiunea cea mai perfecta ar fi sa optezi pentru gentutele de dimensiuni medii sau mici. Ele vor aduce un plus de stralucire outfit-ului si vor completa la perfectie tinuta. Le poti asorta cu usurinta unei rochite sau pur si simplu la combinatia uzuala de pantalon si bluzita. In acest sens nu trebuie sa iti faci griji ca nu se vor potrivi. In plus, varianta cea mai safe pentru acest sezon poate fi oricare tinuta care te face sa te simti tu insati.

Geanta perfecta de toamna pentru tinutele casual

Tinutele casual se numara printre favoritele acestui sezon la capitolul de alegeri. Si nu e de condamnat acest lucru. Ce e cel mai bine pentru tine si ce te face sa te simti bine e mai mult decat perfect. Gentile maro se incadreaza perfect si la acest capitol. Pot imbina foarte armonios diferite culori pe care le ai cu siguranta in garderoba ta. Iar daca te hotarasti sa fii putin mai curanjoasa si sa faci o alegere spontana, o geanta de culoare maro va fi oricum piesa de rezistenta a outfit-ului. Aici iti dam si un pont. Poti opta pentru mai multe nuante de maro in acelasi outfit, dar de preferat sa fie o nuanta inchisa si una deschisa. Se vor completa mult mai armonios si efectul va fi unul pe masura.


Geanta piele maro ocru GF2176
Tinute de toamna in maniera sport

Sa nu uitam si de comoditate care se numara si ea printre alegerile sezonului rece. Si probabil si tu te numeri printre persoanele care doresc sa se simta comod cu alegerile sale. Asa ca ai noroc si de data aceasta pentru ca accesoriul perfect pentru acest sezon se potriveste de minune si acestor tipuri de tinute. Daca totusi nu preferi o geanta, poti opta pentru un rucsac din piele, de culoare maro. Va avea acelasi efect, daca nu chiar unul mai intens pentru aceasta varianta de outfit mai sport. Astfel te vei simti in largul tau si vei avea mainile libere pentru orice eveniment imprevizibil.


Rucsac dama piele camel GF1346

Wow! Banuim ca asta va fi si reactia voastra cand veti citi acest articol. Gentile maro nu erau o noutate de purtat in acest sezon, insa pentru cine nu stia ele sunt in tendinte si vor fi mereu. Pe langa versatilitatea si eleganta pe care o poate oferi unei garderobe, o geanta maro chiar poate face fata cu brio oricarei provocari stilistice. Si chiar daca pare un accesoriu monoton, te-ai mira cata energie pozitiva poate sa emane asupra unei tinute.

Posete maro pe Manier.ro

Daca nu ai un astfel de accesoriu in garderoba, ceea ce ne este greu sa credem. Dar in cazul in care nu ai, ar cam fi timpul sa faci o noua achizitie. Gentile maro, din piele, nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba. Mai ales in anotimpul de toamna-iarna. Nu vei sti cate momente frumoase ai pierdut pana in momentul cand vei detine un astfel de accesoriu care sa ti le arate. Asa ca hai si tu pe site si arunca un ochi asupra zecilor de modele de posete de culoare maro. Daca nu mai multe, atunci un exemplar cu siguranta iti va atrage atentia. Iar daca ai deja o poseta maro te asteptam in zona de comentarii sa ne povestesti despre experienta ta.

Pana data viitoare spor la shopping va dorim si o toamna cat mai fashionista.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus