Best seller de sezon

Cea mai calduroasa perioada din an e pe cale sa ia sfarsit, astfel ca retrospectiva verii aduce un best seller de sezon pentru cele mai dorite accesorii. Ca in fiecare vara, unele produse s-au facut mai placute decat altele, ajungand astfel in topul celor mai dorite accesorii. Daca vrei sa afli si tu care au fost acestea, citeste in continuare articolul.

Accesorii best seller din aceasta vara

In sezonul de vara cu toate ne dorim tinute cat mai lejere si practice. Ceea ce implica si accesorii care sa te faca sa te simti practica. Ei bine astfel e alegeri au facut si majoritatea dintre voi. Fie ca au mers pe culori vii, ori imprimeuri sofisticate, aceste alegeri au fost in topul preferintelor din aceasta vara.

Cum este un anotimp care iti permite sa te asortezi cum vrei si cu ce nuante doresti, decizia a fost mult mai simpla pentru multe dintre pasionatele de fashion.

Rucsacuri dama

La capitolul de lejeritate, rucsacurile, dar si gentile clasice si-au facut loc in topul preferintelor. Era si normal pentru ca vara este sezonul concediilor si ai nevoie de accesorii practice care sa iti ofere cat mai multa libertate de miscare, dar si care sa iti depoziteze tot ceea ce ai nevoie.

Culori si imprimeuri

Dupa cum spuneam, la capitolul culori si imprimeuri nu au existat urme de ezitare. Astfel ca, modelul de geanta multicolor cu imprimeu sarpe se numara in topul preferintelor din aceasta vara. Cu siguranta doamnele si domnisoarele au dorit sa aiba tinute cat mai sofisticate si bine puse in evidenta. Si cu siguranta nu numai in aceasta vara ci si in sezoanele ce vor urma. Fiind un model practic, dar in acelasi timp si plin de farmec a cucerit instant. Pe tine nu te-a cucerit?

Un alt tip de accesoriu mult dorit in garderobele din aceasta vara a fost geanta multifunctionala. Un model de geanta usor de asortat oricarui tip de tinuta. O geanta pe care o poti purta pe umar, in mana, dar si ca rucsac, avand doua bretele reglabile. Cine nu ar iubi un astfel de accesoriu? Practic, sofisticat si cu un spatiu de depozitare destul de generos care iti permite depozitarea multor obiecte. Daca nu l-ai achizitionat inca, iti recomandam sa o faci cat inca mai este disponibil pe stoc.

best seller de vara
Eleganta la superlativ

Al treilea cel mai dorit accesoriu al verii a fost clutch-ul sau gentile tip plic cum multora dintre noi ne place sa il numim, mai pe romaneste. Stim ca vara este destinata concediilor, in mare parte. Insa mai sunt si cateva evenimente la care, vrem nu vrem, trebuie sa participam. Nuntile spre exemplu. Evenimentul cel mai intalnit probabil de catre multi dintre noi. Iar ca femeie nu ai cum sa nu ai ca accesoriu un plic elegant. Astfel ca acesta a fost pe lista celor mai dorite accesorii ale verii. Si ce sa vezi, inca nu s-a incheiat sezonul nuntilor. Asa ca, daca crezi ca ai scapat, mai bine iti achizitionezi si tu un clutch ca niciodata nu se stie cine se casatoreste.

Daca ai facut una dintre alegerile de mai sus sa stii ca te numeri printre persoanele norocoase. Poate te intrebi de ce. Ei bine, cele trei accesorii nu se vor demoda niciodata, mereu ai nevoie de putina culoare in garderoba, si cel mai important, un accesoriu din piele naturala va face fata cu brio oricarei incercari stilistice.

Intra si tu pe site si comanda un accesoriu best seller

Daca nu ti-ai facut inca curaj sa comanzi un accesoriu intra in zona de reduceri si cu siguranta vei gasi geanta mult dorita. Mai ai disponibila si sectiunea dedicata celor mai recente modele de genti din piele naturala venite pe stoc. Asa ca nu rata ocazia de a rasfoi noua colectie de accesorii cu cele mai in voga genti din piele. Iar daca nu stii ce ai putea sa iti achizitionezi pana la final de sezon unul dintre cele mai recente articole de pe blogul nostru te poate ajuta in acest sens.

Numaratoarea inversa sta sa inceapa cat de curand asa ca nu mai sta pe ganduri si prinde promotiile verii pentru noi accesorii de invidiat. Te poti inspira de pe blogul nostru cu idei fashion si practice.

Pana data viitoare iti dorim sa ai inspiratie pentru tinute cat mai stilate si spor la shopping.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus