Ce culori se poartă în toamnă-iarnă 2015/2016?

Sunteţi curioşi să aflaţi ce noutăţi aduce sezonul toamnă-iarnă 2015/2016 în materie de culori? Fiecare schimbare de sezon aduce cu ea noi tendinţe, indiferent că este vorba despre piese vestimentare, materiale utilizate, accesorii sau culori. Mai jos aveți câteva exemple de culori toamnă-iarnă pe care ar trebui să le încerci și tu.

  • Roşu sângeriu

O culoare inspirată din cromatica naturii în perioada toamnei sau din culoarea brandy-ului, va da ţinutelor tale un aer misterios.

Delicate şi fermecătoare, pastelurile aduc un element de noutate în cromatica utilizată în mod normal pentru toamnă. Pentru ţinute chich, stiliştii ne sfătuiesc să combinăm pastelurile cu ţesături ceva mai preţioase: blană, cashmere, mătase. Odată cu începerea iernii, pastelurile vor părea o alegere mult mai la îndemâna oricui.

 Geanta piele rosie GF323
Geanta piele rosie GF323

Geanta rosie sangeriu

  • Verde kaki

Scoate în evidenţă această nuanţă, purtând-o alături de bleumarin sau marsala. Este o culoare ce nu necesită prea multă atenție în completarea ei, având deja tot ce îi trebuie. Potrivit creatorilor de modă, kaki-ul nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. De ce? Pentru că această culoare dă farmec unui outfit, îi dă tot ce trebuie în doza potrivită.

  • Cenuşiu

Această nuanţă de gri este asociată cu stil, lux şi securitate. Este o nuanţă perfectă de integrat în ţinutele office! Trebuie neapărat să o ai la tine în garderobă pentru experiențe cât mai plăcute. Comandă acum pentru a te bucura cât mai repede de geanta cenușie în garderoba ta.

 Geanta piele negru/ gri GF217
Geanta piele negru/ gri GF217

Geanta cenusie

  • Nude – culoare de toamna-iarna

Culoarea pielii în gama frumoasă de nuanţe de bej sau roz, va adăuga stil, eleganţă şi rafinament ţinutelor. Optează pentru o haină nude şi nu trebuie să îţi faci griji cu privire la asortarea ţinutei; aceasta se va integra fără probleme la orice outfit. Nuanțele nude nu vor fi niciodată o problemă în a le asorta. Dimpotrivă îți vor veni în ajutor atunci când ai o dilemă cu privire la outfit-ul tău. Vor fi mereu ușor de asortat, iar tu vei radia într-o ținută perfectă.

 Gentuta piele bej GF104
Gentuta piele bej GF104

Geanta de piele nude

  • Negru

Atemporal, negru este alegere cu care mergi la sigur. Se spune că negru nu se va demoda niciodată! Și așa și este. Nu o să vezi niciodată vreu accesoriu de culoare neagră să nu se asorteze multitudinii de ținute. Mergi la sigur cu nuanțele de negru pentru că nu vei da greș niciodată.

 Geanta piele neagra GF277
Geanta piele neagra GF277

Geanta de piele neagra

Dacă te-ai inspirat puțin din articolul nostru, suntem bucuroși că am putut să fim de folos. Cu idei inspirate îți poți crea outfit-uri inedite, care să cucerească pe oricine.

Dă curs ideilor tale acum că ai luat doza de inspirație fashion!


CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus