Geanta de voiaj: cum o alegi?


La ce să te uiți când vrei să îți cumperi geanta de voiaj?

Să îți faci bagajul este o plăcere, dacă ai în dulap geanta de voiaj potrivită care te va ajuta să fii organizat. O călătorie este, de cele mai multe ori, escapada de care ai nevoie după mai multe luni de muncă. Ca să nu uiți nimic acasă, trebuie să investești în cele mai bune accesorii de călătorie. Deplasările sunt mai reușite atunci când alegi cele mai potrivite lucruri să îți completeze ținuta de plecat în vacanță.

Articolul de astăzi îl îndreptăm către moduri de a alege cel mai bun accesoriu de transportat lucruri în vacanță.  

Cum trebuie să fie geanta de voiaj?

Accesoriul de bază într-o călătorie ar trebui să fie foarte încăpător. Să fie loc pentru toate obiectele de care nu ne putem lipsi și pentru cea mai dragă pereche de papuci. De aceea, manufactura realizată la standarde maxime este cea care îți asigură geanta de voiaj ideală.

Cea mai recomandată geantă de voiaj este:

  • Rezistentă și din cel mai calitativ material: ultimul lucru pe care ți-l dorești să se întâmple este să mergi în drum spre autocar și să te pomenești cu o baretă descusută sau ruptă. Trebuie să investești într-o geantă de voiaj de calitate, care să îți garanteze că toate lucrurile vor sta la locul lor pe parcursul călătoriei. De aceea, prețul nu trebuie să fie primul criteriu după care o alegi, ci materialul din care este realizată. Fii atent mai întâi la siguranța pe care acesta o oferă. Să ai mare atenție la cusături și fermoare, pentru că au un rol mai mult decât estetic. Acestea sunt cele care sporesc rezistența articolului de piele;

Pentru ce sa o alegi

  • Bine compartimentată: Având în vedere că geanta de voiaj devine dulapul de haine și de papuci pentru câteva zile, este necesar să fie bine compartimentată. Ce ușor este să găsești lucruri atunci când știi unde să le cauți! Dacă îți place să ții separat hainele, cosmeticele și încălțămintea, atunci îți dorești o geantă de voiaj bine compartimentată.  De asemenea, buzunarele exterioare te ajută să îți ții actele și banii aproape. Biletul de călătorie stă cel mai bine într-un buzunar cu fermoar, de pe pereții exteriori;
  • Versatilă: Geanta ideală este una care se poate purta în mai multe moduri. Atât timp cât poate fi purtată pe mână sau pe umăr, cu o curea detașabilă, ți se garantează că susținerea este serioasă;
  • Plăcută la vedere: Parcă ai mai mult spor la îndeplinit lucruri atunci când în jurul tău sunt lucruri care îți plac. Să gătești parcă este mai plăcut atunci când ai instrumente noi, la fel cum să citești o carte cu o copertă frumoasă ochiului te împinge să o savurezi mai repede. Așa stau lucrurile și cu deplasările. Atunci când ai o geantă de voiaj cochetă, călătoria devine mai specială;
  • Bine dimensionată: În cazul în care optezi pentru a călători cu avionul, trebuie să fii atent la mărimile maxime ale bagajelor pe care le impun companiile aeriene. Înainte de a cumpăra geanta de voiaj, verifică standardele de dimensiune ale companiei de transport. Uneori, vei avea inclus în bilet numai o geantă de mână, așa că trebuie să te asiguri că nu vei încălca condițiile de transport pentru pasageri.
  • Dotată cu piciorușe de susținere: Geanta de voiaj care nu se va murdări așa ușor are la baza genții piciorușe care o va ține mai sus de nivelul solului. În plus, va avea stabilitate mai mare;
Cum poți să alegi geanta de voiaj care are toate calitățile?

Rezistența genților Manier este dată de calitatea materialului. Piele naturală de bovină 100%, prelucrată cu simț de răspundere în Italia.
Materialul este garant pentru rezistența în timp și promite prin modul de tratare a pielii că este rezistent la intemperii. Geanta de voiaj este una dintre piesele de rezistență, fiind un accesoriu care conferă siguranță și eleganță într-un singur produs.

Unele genți de voiaj Manier au un aspect retro, care te poartă cu gândul la călătoriile din aventurile povestite de autorii vestiți. Alte modele sunt mai moderne și sunt gata să fie incluse în stilul tău propriu.


Geanta voiaj din piele maro ocru GV021
Orice geantă de voiaj Manier se asortează cu detaliile unei călătorii reușite
Ce încape într-o geantă de voiaj Manier?

Poți să călătorești cu stil chiar și când ai nevoie să îți iei cu tine multe lucruri. O geantă de voiaj în stil retro este în vogă, fiind luată în vizor de cătrecei care iubesc moda. Chiar dacă ai nevoie să transporți multe lucruri, știi că accesoriile Manier sunt partenerul tău de călătorie care nu te va lăsa la greu.

Starea de bine este completată de un bilet de avion și de un aparat de fotografiat cu memorie suficientă. Ca accesorii, un ceas cu curea delicată maro este ceea ce se asortează din prima cu geanta de voiaj Manier.

Vom dedica unul dintre următoarele articole lucrurilor care nu trebuie să lipsească niciodată din garderoba de vacanță. Până atunci, sperăm să găsești cele mai frumoase locuri din lume unde să îți petreci viitoarea vacanță.

Spune-ne în comentarii ce caracteristici are geanta ta de voiaj preferată!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus