Idei de tinute pentru Halloween!

Am intrat si noi in febra Halloween-ului si ne-am gandit sa va pregatim cateva suprize! Nu vrem sa speriem, ba din contra, am pregatit 2 surprize placute!

Halloween-ul a pus stapanire pe site-ul Manier si a speriat teribil preturile, astfel incat va invitam sa va bucurati de gentile de piele naturala, din Italia, la preturi cu adevarat de speriat! Promotiile sunt valabile in perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, asa ca trebuie sa va grabiti sa beneficiati de oferta! Cu siguranta nu poti rata o astfel de oferta!

Si daca sunteti in cautarea tinutei perfecte pentru petrecerea de Halloween, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu 3 propuneri care cu siguranta vor atrage priviri! Pentru o tinuta completa, gentile Manier nu trebuie sa lipseasca.

 Plic piele crem cu negru GF035
Plic piele crem cu negru GF035

Plicul este lucrat dintr-o piele moale si fina, cu un design deosebit, o imbinare frumoasa de crem cu negru. Plicul poate fi purtat atat ziua cat si seara, atat in mana cat si pe umar, avand si un lant detasabil. Cu ajutorul acestuia, iti poti crea tinute demne de toate privirile si vei straluci cu outfit-ul tau in randul prietenilor. Fie ca e vorba de completarea unui outfit de Halloween sau de o tinuta de seara, acesta iti va oferi toate calitatile unei tinute perfect accesorizate.

Nu rata ocazia de a straluci de Halloween cu tinutele tale de invidiat!

 Plic piele maro cu franjuri GF096
Plic piele maro cu franjuri GF096

 

Plicul din piele intoarsa naturala, de culoare maro, dimensiune medie si franjuri, care dau un plus de frumusete. Este alegerea ideala pentru a completa orice tip de tinuta doriti. Plicul este practic si trendy in acelasi timp! Fiind practic, il vei putea asorta mai multor tinute avand acelasi succes. Iti poti completa cu succes tinuta de cowboy de Halloween, dandu-i acesteia unicitate si de asemenea farmec. Profita de accesoriu, comanda-l si asorteaza-l tinutelor tale fabuloase.

Geanta piele rosie GF206
Geanta piele rosie GF206

 

Geanta din piele naturala de culoare rosie este alegerea ideala pentru a da un plus de culoare tinutei. Este un model deosebit si foarte incapator. Il poti asorta mai multor tinute de Halloween, si nu numai. Chiar daca acum, in toi este febra outfit-urilor cu tematica de Halloween, accesoriile iti vor ramane in garderoba, deci trebuie sa gandesti in timp. Cu ce oare alte tinute vei mai putea accesoriza geanta comandata? Nu trebuie sa fie asta o problema, insa trebuie sa ai o idee si despre acest lucru pentru ca suntem siguri ca nu iti comanzi un accesoriu doar pentru a-l purta o singura data.

Oferte tentante

genti dama
Genti dama

1 – Geanta piele rosie GF206

2 – Geanta piele rosu inchis GF209

3 –Plic piele bej cu ciucuri GF134

4 – Plic piele maro deschis cu ciucuri GF136

genti-piele

1 – Geanta piele bej GF018

2 – Geanta piele marsala cu franjuri GF056

3 – Geanta piele maro inchis cu franjuri GF069

4 – Geanta piele maro cu ciucuri GF330


Cu siguranta te-a convins macar un accesoriu ca merita sa fie in garderoba ta. Nu e asa? Pai atunci ce mai astepti?! Plaseaza o comanda si bucura-te cat mai repede de produsul tau. Distractie placuta de Halloween si spor la shopping! Nu uita, alege cu mintea ce accesoriu ti se potriveste pentru ca mai tarziu sa il poti asorta si altor tinute fashion.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus