SFAT: Cum alegi cele mai potrivite genți anul acesta?

Gențile sunt mult mai mult decât niște accesorii

Asortate cochet, ele ne înfrumusețează ținuta și ziua.

Dacă iubești să îți cumperi genți la fel de mult ca noi, știi cât de grea poate fi decizia finală. Poți accesa AICI articolul în care am povestit despre ce tip de genți se potrivesc stilului tău vestimentar.

Să îmi iau o culoare care merge asortată la orice sau una care iese în evidență?

Designerii care produc genți din piele au o înclinație către culori. De aceea, poșetele din piele naturală vin într-o multitudine de culori speciale.

Știm că poate fi o adevărată dilemă de stil, de aceea am pregătit câteva sfaturi:

1) Culoarea – să iasă uneori din comun

Sigur ți s-a întâmplat să te îndrăgostești de o poșetă chic într-o culoare pe care nu ai purta-o în mod normal. În general, regula spune că trebuie să îți asortezi geanta cu stilul din garderoba ta. Noi credem că depinde de motivul achiziției.

Este de dorit să ai măcar câteva piese ieșite din comun. Cum ar fi dacă ai purta accesorii mai colorate? O culoare specială te va face să te simți încrezătoare că ai adăugat un element diferit în garderobă.

Sfatul Manier de astăzi: ia în calcul și o geantă într-o culoare ieșită din comun. Poșetele negre, crem, maro sunt ușor de asortat, dar o culoare mai puternică te va pune în valoare. Sezonul acesta se poartă muștar, roșu, bleu sau chiar verde.


Geanta dama piele verde GF2283

Geanta piele rosie GF3056

Singura regulă aici este să găsești o culoare care te reprezintă, pe care să o integrezi stilistic printre ținutele tale actuale. Culorile sunt iubite foarte mult în anul 2019, de aceea este timpul oportun să îți completezi stilul cu o geantă de piele neobișnuită.


Geanta piele mov prafuit GF1438

Geanta piele bleumarin GF2740

2) Materialul – întotdeauna alege-l pe cel mai rezistent

Un material bun este ambasadorul vizual al oricărei genți. Nu trebuie să scăpăm din vedere că, oricât de frumoasă ar fi o geantă, valorează cu mult mai puțin dacă materialul este prost.

Sfatul nostru: include în garderoba ta accesorii care exprimă calitate prin toți porii.


Geanta piele grena imprimeu sarpe GF1314

De aceea, recomandarea noastră este investirea în genți din piele 100% naturală, cunoscute pentru rezistența lor în timp. Chiar dacă acestea pot fi mai scumpe decât cele din materiale îndoielnice, o poșetă de acest gen este o investiție.

Pentru vară, gențile din piele moale sunt cele mai potrivite.

În sezonul rece, se optează mai mult pentru gențile cu o structură rigidă, special create pentru a-și păstra mereu forma inițială.

3) Utilitatea – cel mai important barometru?

Atunci când scopul principal al achiziției este să fie rezistentă sau încăpătoare, trebuie să alegi geanta ideală în primul rând în funcție de utilitate. Dar acest lucru nu este valabil mereu.

Sfatul Manier: încearcă să ai în garderoba ta atât accesorii practice, de zi cu zi, cât și mai speciale, cu modele cochete.

Spre exemplu, o geantă pentru birou sau laptop trebuie să aibă dimensiunile potrivite pentru acest scop. Dacă îți dorești o gentuță pentru plimbări sau un plic pentru petrecere, utilitatea este surclasată de model și culoare.

0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: La facultate: ce accesorii se poartă? - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus