3 accesorii care te fac să arăți elegantă

După cum bine știți, sezonul estival și-a intrat din plin în drepturi , așa că iată 3 accesorii care te fac să arăți elegantă indiferent de ocazie. Fie că ai o ieșire cu prietenii, un concert la care să mergi, o expoziție, sau chiar o simplă plimbare în parc, tu trebuie să arăți impecabil. Fiind sezonul mult așteptat, nu ai cum să ratezi ieșirile de seară sau la evenimentele de care acum un an ai fost privată.

Accesorii care te fac să arăți elegantă

Evenimentele mult așteptate încep să își dea drumul la activitatea nu demult stopată de pandemie. Așa că e cazul să îți faci curaj, să îți pui ceva frumos pe tine și să ieși din casă. Chiar dacă nu ai dispoziția necesară, știi cum se spune, pofta vine mâncând, așa și în cazul acesta. Cheful vine ieșind din casă. Deci, dacă ai citit până aici, în rândurile ce urmează vei afla de câteva accesorii pe care să le asortezi ținutelor tale astfel încât să arăți elegantă.

Geanta cu o structură rigidă

Dacă nu știai faptul că o astfel de geantă îți dă eleganța de care aveai nevoie pentru outift-ul tău, ai aflat exact la timp. Imaginează-ți modelul GF1484 asortat la o pereche de jeans și o cămașă/bluză vaporoasă. Nu-i așa că efectul este unul splendid? Grăbește-te să o comanzi și tu pentru a avea accesoriul ideal și de a reda eleganța oricărei ținute. Asemeni se poate spune și despre modelul GF614. Eleganța vine odată cu accesoriul potrivit, așa că alege pe gustul tău și asortează-te corespunzător evenimentului.

Geanta piele marsala GF614
Geanta piele marsala GF614

Rucsacul de piele întoarsă

Dacă vrei să te simți lejeră acolo unde ți-ai propus să mergi, însă vrei să fii și elegantă, un rucsac din piele întoarsă îți va da acel ceva pe care îl cauți. Nu mai sta pe gânduri și comandă-ți un model precum GF2377. Îți va accesoriza de minune orice outfit. Fiind un accesoriu practic, dar și elegant, îl poți lua la diverse evenimente și asorta mai multor ținute. Spe exemplu, dacă ai planificată o ieșire de seară cu prietenele, rucsăcelul GF2377 va fi mai mult decât perfect pentru a avea un subiect de discuție. Iar dacă planifici să mergi la o expoziție de artă, atunci mai bine optezi pentru un model ca GF1083. Va fi însuși o artă prin design-ul său și cu siguranță vei atrage priviri.

Rucsac piele roz sidefat GF1083
Rucsac piele roz sidefat GF1083
Rucsac dama piele rosie GF2377
Rucsac dama piele rosie GF2377
2 în 1

Nu știm dacă ai auzit de expresia 2 în 1, dar în cazul în care ai lucruri importante de făcut și multe evenimente la care să participi, atunci un accesoriu din această categorie va fi mai mult decât util.

O geantă tip rucsac precum GF1803 îți poate rezolva orice problemă de stil. Dacă ai un eveniment mai clasic, o poți purta unei ținute elegante ca geantă. Iar dacă e doar o plimbare pentru recreere, poți cu ușurință să transformi geanta într-un rucsac util și confortabil. De asemenea, orice ținută are nevoie la un moment dat de puțin confort ori eleganță, iar cu un asemenea accesoriu din gama de rucsacuri rosii poți să îți iei de o grijă.

Rucsac tip geanta piele rosie GF1803
Rucsac tip geanta piele rosie GF1803

🛍️ Deci, te-am convins să faci o achiziție? Tu de care ai nevoie urgentă? Scrie-ne în comentarii care accesoriu ți-a atras mai mult atenția și te așteptăm și săptămâna viitoare, aici, pe blog cu noi articole de fashion.

🧡 Săptămână inspirată și fashionistă îți dorim să ai.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus