Genți care nu se vor demoda niciodată

În articolul de astăzi îți vom prezenta câteva modele de genți care nu se vor demoda niciodată. Pentru că știm cât îți este de greu să faci o alegere în acesta sens. Iar faptul că ne avântăm să dăm bani pentru o geantă care este în tendințe ne pune în mare dificultate atunci când aceasta ajunge a fi demodată. Așa că, mai jos îți vom da câteva propuneri de genți care cu siguranță nu se vor demoda prea curând. Și cu siguranță de astfel de accesorii ai nevoie la tine în garderobă.

Genți care nu se vor demoda

genti piele
Genti piele

De multe ori, tindem să alegem o calitate slabă a materialului din care este confecționată o geantă, și asta datorită faptului că dăm mai puțini bani. Dar te-ai întrebat vreodată la ce ajută să dai mai puțini bani dacă o să reziste pe măsura bugetului cheltuit? Sau, chiar dacă tinzi spre o calitate mai bună, te aventurezi spre acele modele care sunt în tendințe cel mult un an. De ce să nu optezi pentru acele modele de genți care nu se vor demoda niciodată și care sunt de o calitate superioară, din 💯 piele naturală? Astfel îți vei accesoriza întreaga garderobă cu modele stilate și mereu la modă.

Geanta neagră


Geanta piele naturala neagra GF1253
Geanta piele naturala neagra GF1253

Știm probabil cu toții faptul că negrul nu se va demoda niciodată. Este ușor de asortat, accesibil oriunde și oricând. Și cel mai important, faptul că îl poți accesoriza la orice tip de ținută, te face să îl alegi fără să eziți. Însă, când vine vorba de materialul din care este confecționată geanta, îți recomandăm să alegi pielea naturală. Va rezista în timp, iar efectul va fi unul pe măsură. Astfel, accesoriile din gama de genți damă negre nu se vor demoda prea curând, având succesul asigurat de avantajele pe care acestea le posedă. Te-am convins și pe tine să alegi un model de culoare neagră?

Geanta matlasată

O a doua categorie de accesorii care nu se va demoda în viitorul apropiat este reprezentată de gențile matlasate. Asta, datorită aspectului lor care denotă eleganță și rafinament. Vor fi mereu în topul preferințelor femeilor atunci când vine vorba de o nouă achiziție. În plus, având un imprimeu deosebit, și de o calitate superioară, vei ieși mereu în evidență și vei fi apreciată pentru gusturile tale rafinate. Astfel că, de ce să nu optezi și tu pentru un astfel de accesoriu în detrimentul celor de slabă calitate?


Geanta piele rosie GF2965
Geanta piele rosie GF2965
Rucsacul

Și ultimul, dar nu cel din urmă din mica noastră listă de accesorii care nu se vor demoda prea curând, rucsacul. Cel mai dorit accesoriu de iubitorii de libertate, care doresc să se simtă confortabil, dar și nu numai, rucsacul își face dorită prezența în orice garderobă. Fiind unul dintre cele mai flexibile accesorii de acest gen, se face dorit din ce în ce mai des pentru principalul scop de a reda libertatea celui ce îl poartă. Ai putea opta pentru modele clasice, sau pentru rucsacuri damă imprimeu. Atât de versatile, pe atât de confortabile și pline de eleganță.


Rucsac dama piele maro ocru GF2379
Rucsac dama piele maro ocru GF2379

Rucsac dama piele verde kaki GF1978
Rucsac dama piele verde kaki GF1978

🤔 Tu pentru ce model ai opta? Clasicul negru, gențile matlasate sau vechiul prieten rucsacul?

👇 Scrie-ne în comentarii ce accesoriu preferi și de ce. Zi inspirată și stilată îți dorim. Te așteptăm și săptămâna viitoare pentru o nouă doză de inspirație fashion.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus