3 idei de cadouri pentru ea

3 idei de cadouri pentru ea. Se apropie ziua ei de nastere si nu stii ce cadou sa ii faci? Stim noi! Avem 3 idei de cadouri cu care nu poti da gres; orice femeie le iubeste si se va bucura extrem de mult daca le primeste. Urmareste articolul de mai jos si fii la curent cu ce cadouri ai putea sa iti surprinzi mama, sora, prietena sau iubita.

  • 3 idei de cadouri pentru ea: genti de piele

Exista o vorba “o femeie nu are niciodata prea multe genti”. Ei bine, chiar daca este genul de persoana super pasionata de cumparaturi si abia si-a cumparat o geanta, sau se gaseste in cealalta extrema  – isi cumpara o geanta pe an sau daca este in categoria de mijloc, o geanta noua va fi binevenita in garderoba ei! Surprinde-o cu un astfel de cadou si te va iubi mai mult, garantat. Noi te sfatuim sa optezi pentru o geanta de piele cu un design clasic dar cu un touch modern, ca cele prezentate mai jos:

Geanta de piele bleumaren

 Geanta piele bleumarin GF152

Geanta de piele rosie matlasata

 Geanta piele rosie GF235

Geanta tip plic de piele neagra

 Gentuta piele neagra GF103

  • Produse de relaxare

Ofera-i cateva clipe de rasfat pe care cu siguranta le va aprecia. Cum? Alege niste cosmetic din gama SPA pe care sa le foloseasca atunci cand face baie, pentru o relaxare totala! Ai de unde alege: perle de baie cu ulei, pietre efervescente pentru baie, sare sau zahar exfoliant pentru corp si lista poate continua daca arunci o privire in sectiunea Ingrijire SPA de pe site-ul Manier, cu un click AICI. Ofera-i un rasfat de care se poate bucura in ziua ei speciala.

Perle de baie

 Perle de baie cu ulei
Perle de baie cu ulei

Zahar exfoliant pentru corp

 Zahar exfoliant pentru corp TREETS de Mango si Iasomie
Zahar exfoliant pentru corp TREETS de Mango si Iasomie
  • Set de ingrijire

Tot din categoria cosmetice, o femeie va aprecia mereu cosmeticile de calitate, fara parabeni, coloranti, silicon sau SLS. Iti recomandam un mix practic de cosmetice, pregatite intr-un set cu un design deosebit, numai bun de oferit cadou. Opteaza si tu pentru un astfel de cadou si cu siguranta nu vei da gres, sau sa fii refuzat.

Set de colectie deluxe Pure Deluse si Orhideea

 Set de Colectie Deluxe Pure SPA si Orhidee
Set de Colectie Deluxe Pure SPA si Orhidee

Fa-o sa se simta speciala, cu un cadou pe masura. Daca  nu ai idei despre ce ar putea sa ii placa, sau nu stii ce ii place, sau in cel mai rau caz, nu stii ce ii place unei femei, articolul de astazi iti vine in ajutor si te scapa de o grija.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus