3 tinute pentru vacanta de vara 2015

Mult asteptata vara a sosit, iar tu trebuie sa stii ce tinute pentru vacanta sa iti iei in functie de locul unde o sa mergi. Parca tot anul nu tanjim decat la aceasta perioada, in care soarele ne rasfata din plin cu caldura sa iar noi suntem mai deschisi la distractie si relaxare, nu-i asa? Si pentru ca vara ne schimbam mai des tinutele, ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu 3 propuneri de tinute. Tinute cu teme diferite, in functie de destinatia ta de vacanta.

Tinuta pentru vacanta in Barcelona

Probabil ca ti-ai dorit de mult sa ajungi intr-o destinatie ca Barcelona. Astfel ca, un look super lejer, format din jeansi scurti iti vor permite sa te bronzezi perfect pe picioare. Iar un tricou alb este perfect pentru a completa tinuta cu care nu poti da gres intr-un oras plin de viata! Nu uita insa sa dai mai multa culoare look-ul prin accesoriile folosite. Nu trebuie sa lipseasca palaria si ochelarii de soare. De asemenea, adauga niste bijuterii finute si bineinteles, o geanta Manier in culori vesele!

 Geanta piele albastru / frez GF196
Geanta piele albastru / frez GF196

Tinuta pentru vacanta in Roma

Viziteaza Roma intr-o rochie feminina, accesorizata cu o palarie cu bor larg si o geanta incapatoare. Vei avea nevoie de loc pentru aparatul de fotografiat si souvenirurile ce iti vor aminti mereu de o vacanta minunata! O destinatie ca aceasta merita accesoriile potrivite si tinuta si mai potrivita.

 Geanta piele gri GF202
Geanta piele gri GF202

Tinuta pentru vacanta in Paris

Cand te gandesti la Paris ti se pare o destinatie prea romantica, iar orice tinuta ai purta nu va fi indeajuns. Ei bine, cum ai putea vizita Parisul decat intr-o tinuta romantica si plina de feminitate? Sfatul nostru este sa optezi pentru o rochie cu imprimeu floral, o pereche de balerini comozi si o geanta de piele rosie! Vei fi aparitia perfecta in locul perfect.

 Geanta piele rosie GF053
Geanta piele rosie GF053

Si acum ca ti-am dat cateva idei, suntem curiosi sa aflam ce destinatie te inspira mai mult. si desigur ce tinute pentru vacanta ai alege? Scrie-ne in comentarii alegerile tale si unde ti-ar placea sa ajungi in urmatoarea ta vacanta. Cine stie, poate reusesti sa inspiri si tu pe cineva care are intotdeauna o dilema fashion.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus