5 sfaturi pentru intretinerea unei genti de piele

Acest articol este dedicat purtatorilor de accesorii din piele cu 5 sfaturi esentiale pentru intretinerea unei genti de piele. Se spune ca o femeie trebuie sa aiba oricand in garderoba 3 elemente: o rochie care sa ii vina perfect, o pereche de pantofi de calitate si o geanta deosebita care sa poata fi adaptata la cat mai multe tinute. Cel mai recomandat este sa investesti intr-o rochie neagra, o pereche de pantofi stiletto de piele sau lac si o geanta de piele de dimensiune medie. Iar cel mai important este sa ai curajul sa te asortezi corespunzator si cu accesorii calitative care sa te poata scoate in evidenta cu usurinta.

cum intretii o geanta din piele

Dupa ce ai facut aceste investitii, va trebui sa si ai grija sa le pastrezi in conditii bune cat mai mult timp. Iar pentru asta trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

5 sfaturi esentiale pentru intretinerea unei genti de piele:

1. Foloseste pentru curatarea gentilor de piele o lotiune speciala (pe care o gasesti in magazinele cu genti si incaltaminte de piele), pe care o aplici pe o bucata de material fin sau pe o bucatica de piele de caprioara. Pentru inceput, pentru a fi sigura ca ai ales crema potrivita, incearc-o pe o parte mai mica si ascunsa a gentii.

2. Daca geanta s-a udat, las-o sa se usuce la temperatura camerei. Nu incerca sa o usuci mai repede deoarece este foarte probabil sa ramana patata.

3. Nu tine obiecte grele in geanta! Stim ca tendinta este de a aduna in geanta tot ce avem nevoie de dimineata pana seara, insa daca aceasta nu este realizata pe un suport cartonat, vei avea din pacate surpriza neplacuta ca geanta sa isi schimbe forma deoarece piele se poate intinde.

4. Tine departe de geanta fixativul si parfumul!

5. Depoziteaza geanta de piele in invelitori de bumbac sau panza, iar daca aceasta are si manere metalice, infasoara-le separat. Uneori, partea metalica lasa semne vizibile asupra pielii, care reduc din rafinamentul gentii.

Ai grija de accesoriile tale si acorda atentie acestui mini ghid de intretinere a unei genti! Astfel vei oferi o viata mai prelungita accesoriilor tale si vor arata ca si noi. Bucura-te de accesoriile tale cat mai mult timp ibtr-o stare perfecta ca la achizitie. Investeste inteligent in garderoba ta si bucura-te de ea un timp cat mai indelungat. ai grija de produsele tale si acorda-le atentia cuvenita pentru a arata ca noi.

Te asteptam si data viitoare cu noi sfaturi stilate despre cum sa iti ingrijesti garderoba. Stai aproape sa afli si despre noile tendinte in moda.

Cu drag,

Echipa Manier.ro

3Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus