6 modele de genti in tendinte in primavara 2015

Daca tot a venit primavara, ideal ar fi sa stii si tu cateva modele de genti care sunt in tendinte in acest sezon. Ne bucuram sa spunem bun venit primaverii, acest sezon mult asteptat de catre toata lumea! Acest sezon aduce insa  o data cu soarele, florile si voia buna…si necesitatea unei analize a garderobei, pentru o buna organizare a acesteia. Este momentul potrivit sa aducem in prim plan rochiile, fustele, bluzele in culori vii si imprimeuri vesele si sa ne luam la revedere de la paltoanele groase, puloverele de lana si ghetele imblanite.

Si pentru ca ne-am gandit ca iti doresti sa dai un refresh garderobei tale si vrei sa investesti in cateva itemuri conform tendintelor primavara 2015,  iti reamintim ca este de ajuns sa ai cateva accesorii in concordanta cu ultimele trenduri pentru a da un aer fresh garderobei tale, asa ca venim in ajutorul tau cu 6 modele de genti in tendinte in acest sezon.

Geanta piele marsala cu franjuri GF056
Geanta piele marsala cu franjuri GF056

1. Geanta cu franjuri

Franjurile au devenit un element must have in randul fashionistelor! Propuse de designeri inca din sezonul toamna – iarna 2014, franjurile devin din ce in ce mai iubite, fiind prezente si mai mult in creatiile din acest sezon. De la geci, jachete, veste, fuste, brauri sau cizme, pana la genti si coliere, franjurile dau o nota fashion si jucausa oricarei tinute. Cum sa nu le iubesti?

Noi iti propunem geanta din piele cu franjuri Manier, disponibile in 3 nuante: rosie, verde si mov.

2. Animal printul intr-o maniera eleganta

Plic piele colorat GF095
Plic piele colorat GF095

Animal printul a fost si va fi cu siguranta mereu la moda! Avand puterea sa fie reinventat de la un sezon la altul, acesta se gaseste mereu in propunerile designerilor. Noi te sfatuim sa investesti intr-o geanta sau o pereche de pantofi stiletto cu snake print.

 

3.

Geanta piele rosie
Geanta piele rosie

Geanta cu forma funny

Gentile de dimensiuni mici si forme funny sunt in tendinte! Noi iti propunem aceasta geanta simpatica in forma de inima

4. Geanta de tip servieta
Geanta piele maro GF027
Geanta piele maro GF027

Pentru femeia business, propunerea este o geanta de piele de tip servieta. Cu un design clasic si deosebit de incapatoare, aceasta este o geanta must have in garderoba oricarei femei de afaceri! 

5. Geanta de tip sac
Gentuta piele rosie cu franjuri GF034
Gentuta piele rosie cu franjuri GF034

Acesta este cu siguranta modelul de geanta care a fost extrem de bine primit datorita faptului ca are un design interesant, este incapatoare si practica, reusind sa se impuna ca element must have intr-un timp extrem de scurt!

Geanta piele alba cu imprimeu floral GF014
Geanta piele alba cu imprimeu floral GF014

 6. Geanta cu imprimeu floral

Imprimeul floral ramane in tendinte si in acest sezon de primavara 2015, reusind sa adauge feminitate si gingasie oricarui articol vestimentar. O geanta cu imprimeu floral va capta cu siguranta admiratia celor din jur!

Care este preferata ta?

 

Cu drag,

Echipa Manier.ro

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus