6 idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Iată 6 idei de cadouri pentru Valentine’s Day! Se apropie cea mai romantică zi din an și un lucru e sigur: ai nevoie să primești și să oferi iubire. Pare greu să găsești acel cadou special care să fie declarație de iubire, dar care să se dovedească a fi și util în același timp? Ai ajuns unde trebuie, pentru că noi, echipa Manier, îți suntem alături cu câteva opțiuni.

Cadouri de Valentine’s Day

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Love is in the air! Dacă Ziua Îndrăgostiților ar putea avea o culoare, atunci cu siguranță aceea ar fi roșu! Culoarea lui Cupidon, a pasiunii și a seducției ne înconjoară oriunde privim cu ochii. Începând de la vitrinele magazinelor până la cadourile împachetate frumos cu fundiță, totul în jur este îmbrăcat în roșu. Pentru că transmite emoție și poartă multe semnificații ce țin de spectrul iubirii, culoarea roșie a genților Manier are câte o poveste de spus fiecărei purtătoare de frumos.

Îți oferim 6 sugestii de genți damă roșii pe care să le oferi cadou în această zi plină de romantism. Și nu uita! Cel mai important secret în alegerea cadoului perfect pentru persoana iubită este să cauți exact acele accesorii care îi pun în valoare personalitatea și care se potrivesc cu stilul ei de viață.

Geanta care îi aduce inspirația

Ce veselă, jovială și plină de viață! Da, este vorba despre femeia care ar adora geanta GF1201 din colecția genți roșii. Delicată, chic și feminină, acestă geantă se potrivește perfect pentru o întâlnire romantică sau o ieșire în oraș, plină de zâmbete și râsete.

Geanta piele rosie GF1201
Geanta piele rosie GF1201

Geanta roșie este prevăzută cu un mâner din piele pentru a fi purtată în mână sau pe braț și cu o curea detașabilă multicoloră din material textil, ce permite purtarea pe umăr. Cureaua cu imprimeu este exact acel detaliu care face diferența atât pentru o ținută casual, cât și pentru una elegantă.

Rucsacul roșu pentru cele mai frumoase aventuri împreună

Îi place să călătorească și iubește fiecare plimbare pe care o faceți împreună. Un rucsac roșu este un cadou special pentru femeia care caută confort și libertate de mișcare atunci când alege o geantă. Modelul GF2061 este elegant și cochet pentru plimbările în oraș, dar și comod și încăpător pentru zilele încărcate.

Rucsac piele naturala rosie GF2061
Rucsac piele naturala rosie GF2061

Mai mult, este genul de geantă de care nu te poți plictisi niciodată! Acest model poate fi purtat la o ținută lejeră smart, în trei feluri diferite: în mână, pe umăr ca și geantă sau tip rucsac pe ambii umeri.

Geanta elegantă pentru un plus de senzualitate

O geantă damă piele roșie elegantă își va găsi cu ușurință locul în garderoba unei femei mature, care știe perfect că latura sa serioasă ar fi incompletă fără puțină senzualitate. O vei recuceri cu această geantă grena GF597.

Este încăpătoare, are două compartimente principale separate, lucru ce ajută la o depozitare ordonată a lucrurilor. Se potrivește ținutelor purtate pe timp de zi. Design-ul este unul clasic, iar în partea din față are un model tip cataramă.

Geanta piele lacuita grena GF597
Geanta piele lacuita grena GF597
Geanta practică pentru zilele aglomerate

La birou. În oraș. La cumpărături. La întâlnirile voastre romantice. Modelul GF2546 este geanta damă piele ideală pentru o doamnă care este întotdeauna elegantă, oricât de încărcat ar fi programul ei pentru ziua respectivă. Îi plac accesoriile versatile și se adaptează ușor după context? Atunci această geantă este exact ce are nevoie.

Faptul că e foarte practică face ca acest model să fie preferată de multe doamne. Se asortează ușor la orice tip de ținută și la o gamă largă de culori.

Geanta dama piele rosu inchis cu imprimeu GF2546
Geanta dama piele rosu inchis cu imprimeu GF2546

De asemenea, își păstrează ușor calitățile în timp, întrucât prezintă o structură rigidă astfel încât forma acesteia rămâne neschimbată. Poate fi purtată în mână, pe braț sau pe umăr cu ajutorul unei curele detașabile.

Geanta roșie pentru petreceri de neuitat

O ținută elegantă, de petrecere cere în mod condiționat și un accesoriu elegant. Dacă te gândești să o surprinzi cu un cadou chic pentru petreceri, atunci gentuța GF2677 este soluția!

Este potrivită atât pentru ținutele sofisticate, dar și pentru ținutele de zi. Fiind prevăzută cu un lănțișor ajustabil, permite purtarea ei în diverse moduri.

Gentuta dama piele rosie GF2677
Gentuta dama piele rosie GF2677
Portofel damă roșu care îi poartă noroc

Se spune despre culoarea roșu că poartă noroc și aduce prosperitate. Tocmai din acest motiv ne-am gândit că o idee bună de cadou pentru iubita ta ar fi un portofel damă piele de culoare roșie. Modelul PTF125 din piele naturală 100% ar impresiona cu siguranță pe orice doamnă.

Are un design deosebit din piele matlasată și este foarte bine compartimentat. Având un aspect elegant, poate fi purtat fără nicio problemă și ca un clutch.

Portofel din piele rosu inchis matlasat PTF125
Portofel din piele rosu inchis matlasat PTF125
Geanta damă piele roșie – cea mai frumoasă declarație de iubire

Ai grijă să oferi persoanei dragi un cadou care să îi amintească de tine. Un cadou care să vorbească despre iubire, fericire și curaj, pe care să îl poarte cu drag și să îi aducă zâmbetul pe buze. Am stabilit că roșul este o culoare magică și că aduce noroc. Ei bine, în cazul genților damă piele Manier, efectul va fi dubu! Pentru că punem calitatea pe primul loc, purtătoarea de frumos se va bucura mai mult timp de cadoul oferit.

Genți damă piele nu se vor demoda niciodată și vor trece întotdeauna testul timpului. Vor rămâne simbolul feminității și al eleganței pentru toate femeile. Lasă-te inspirat de sugestiile noastre și alege exact geanta care crezi că se va potrivi de minune celei iubite. Dacă surprizele nu sunt cea mai bună abilitate a ta, trimite mai departe articolul nostru și află părerea persoanei pentru care vrei să cumperi cadoul.

De asemenea, dacă nu te-am convins că roșul este culoarea cu care o vei cuceri pe cea iubită, nu e nicio problemă! Fiecare vede iubirea în culori diferite! Găsește în articolele noastre anterioare mai multe sugestii de cadouri genți damă piele care se poartă în anul 2021. Important este să oferi cadoul din inimă și atunci gestul tău va fi apreciat cu adevărat.

Îți dorim un Februarie plin cu dragoste!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus