Asortează geanta damă piele cu portofelul

Asortează geanta damă piele cu portofelul. Aceasta este recomandarea noastră pentru anul 2021. Trece stilul elegant pe lista ta de dorințe și bucură-te de cele mai bune achiziții!

Asortează geanta cu portofelul

Ne place să credem că 2021 are pregătite multe surprize pentru tine! Este un nou an în care investiția în propria persoană este foarte importantă. Acum e timpul să începi anul cu bine și să adăugi puțin stil pentru fiecare zi. Și pentru că fiecare geantă, indiferent de dimensiunea și stilul ei este și mai frumoasă alături de un companion, recomandarea noastră este să asortezi geanta dama piele cu portofelul.

Fie că vrei să le oferi cadou sau să le cumperi pentru tine, o geantă damă piele și un portofel sunt perechea perfectă care să îți facă ziua mai frumoasă. Le poți potrivi și asorta așa cum îți place ție, căci sunt create pentru a fi îmbinate armonios. Culoarea, forma și elementele de design sunt detalii importante de care trebuie să ții cont atunci când vrei să combini aceste două accesorii.

Asortează geanta cu portofelul

Două accesorii minunate fără de care nu te poți lipsi

Portofelul e obiectul care nu trebuie să lipsească din nici o geantă! Este acel accesoriu esențial pe care îl porți cu tine, indiferent de context. Reîmprospătează-ți garderoba și achiziționează geanta alături de portofel! În acest mod, mergi la sigur că cele două accesorii se vor asorta perfect atunci când le vei purta.

Recunoaștem: poate fi un dezavantaj faptul că vrei să îmbini armonios cele două accesorii. Pentru multe dintre noi este obositor să mutăm cardurile și documentele importante dintr-un portofel în altul de fiecare dată când vrem să schimbam geanta damă piele. Cu toate acestea, admirăm toate purtătoarele de frumos, acele femei care nu se simt deranjate în fața unui astfel de efort!

Iată mai jos câteva soluții din partea noastră pentru a îmbina accesoriile cât mai frumos. Găsește printre sugestiile noastre de perechi genți damă piele și portofele cele mai frumoase modele care vor impresiona și care îți vor fi utile.

Îmbinarea elementelor de aceeași culoare

Cea mai simplă metodă de a combina două elemente din garderoba ta este să le asortezi prin asemănarea culorii. Este la îndemână și știi că vei merge la sigur. Oferă o notă clasică garderobei tale cu o pereche cu care nu vei da greș în nicio situație. Portofelul PTF207 se potrivește de minune cu geanta damă piele GF421 din colecția de genti dama maro. Această pereche este potrivită pentru doamnele iubitoare de eleganță, dar și pentru cele care preferă stilul care nu se demodează niciodată. Cu atât mai mult, când culoarea maro este o nuanță nesofisticată, ce se integrează perfect indiferent de modul în care îl abordezi. Nu-i așa că arată minunat în această combinație?

Portofel piele naturala maro PTF207
Portofel piele naturala maro PTF207
Geanta piele maro GF421
Geanta piele maro GF421
Îmbinarea elementelor de culori diferite, prin complementaritate

Atunci când vrei să ieși din tipare și nu vrei să optezi pentru aceeași culoare în cazul ambelor accesorii, indicat este să alegi culori care se potrivesc prin complementaritate. Culorile complementare au fost folosite de artiștii plastici și continuă să fie utilizate cu succes, atât în pictură cât și în domenii precum design, fashion, machiaj. Pe scurt, culorile complementare sunt opuse pe cercul culorilor, iar când sunt așezate una lângă echilibrează întreaga imagine în care le integrezi. Reține! Întotdeauna roșu se va potrivi cu verde, galben cu violet și albastru cu oranj. Folosite în aceste combinații, aceste culori vor aduce un plus de culoare și un ton mai vesel oricărei ținute pe care vrei să o porți.

Roșu și verde

Portofelul de culoare roșie a fost întodeauna preferat de doamne. Este clasic, elegant și poate fi purtat în orice context. Îți propunem o combinație a portofelului grena PTF149 cu geanta damă piele GF1203 din colecția de genti verzi. Împreună, se potrivesc minunat pentru ținutele casual, cu care poți merge la serviciu sau în oraș. De asemenea, portofelul poate fi cu ușurință asortat și cu gențile de culoare maro.

Geanta piele verde kaki GF1203
Geanta piele verde kaki GF1203
Portofel piele grena/multicolor PTF149
Portofel piele grena/multicolor PTF149

Albastru și oranj

Ce spui de această pereche chic, compusă din portofel din piele bleumarin PTF213, care își găsește minunat locul într-o geantă damă piele GF2016 din colecția genti oranj? Această combinație de culori vibrante aduce un plus de originalitate și un aer tineresc ținutei tale.

Portofel din piele bleumarin PTF213
Portofel din piele bleumarin PTF213
Geanta dama piele naturala oranj GF2016
Geanta dama piele naturala oranj GF2016
Asortează fără nicio regulă!

Da, ai înțeles bine. Am ajuns la cea din urmă opțiune, în care nu trebuie să ții cont de nicio regulă. Deși în general ne place să găsim o logică în orice alegere vestimentară pe care o facem, nu este greșit dacă din când în când ne abatem de la regulă. Atât timp cât ești fericită și muțumită cu decizia pe care ai facut-o, atunci misiunea noastră este îndeplinită!

Cel mai important aspect atunci când începi sesiunea de shopping este următorul: alege întâi geanta pe care ți-o dorești, apoi portofelul care îți place cel mai mult. Și evrika! Ai găsit perechea cea mai potrivită pentru tine. Secretul este să fii încrezătoare și îndrăzneață în propriile alegeri și să cauți întotdeauna acea pată de culoare care ți-ar aduce zâmbetul pe buze.

Pentru doamnele care caută un portofel vesel ce să se potrivească în orice situație, recomandăm portofelul multicolor PTF154. Vei avea întotdeauna plăcerea să îl porți în orice geantă îți dorești. Și totul fără să îți faci prea multe griji în privința potrivirilor de culoare.

Portofel dama piele multicolor PTF154
Portofel dama piele multicolor PTF154

Bineînțeles, poți purta portofelul și în mod sine-stătător. Atunci când nu ai nevoie de geantă, un portofel poate fi înlocuitorul perfect al clasicului clutch.

Lasă-te inspirată și îndeplinește-ți dorințele!

Știm. Poate fi dificil să alegi accesoriile preferate. Iar gândul că trebuie să le potrivești între ele poate fi obositor. Nu trebuie să fii expert fashion ca să poți face alegerea cea mai potrivită! Misiunea noastră este să îți facem sesiunea de shopping cât mai simplă și să îți oferim întotdeauna recomandările de care ai nevoie.

Acum că ți-am prezentat perechile noastre preferate de portofele asortate cu genți, nu îți rămâne decât să intri pe pagina noastră de cumpărături www.manier.ro și să găsești ceea ce îți place

De asemenea, te invităm să ne scrii în comentariu care este perechea de geantă și portofel care ți-ar plăcea să o achiziționezi.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus