9 accesorii Manier must have în garderoba unei femei de 35 de ani

Se spune că această vârstă are o delicatețe aparte, cu mult diferită față de zbuciumul anilor precedenți. Este exact momentul când te simți atât de încrezătoare, încât știi foarte bine în ce accesorii îți exprimi personalitatea cel mai bine atunci când mergi:

  • în plimbările lungi după serviciu
  • în city break sau în parc
  • la întâlnirile de familie
  • la un brunch cu fetele
  • la interviu sau un eveniment business
  • la evenimente de ocazie la restaurant
  • la birou
  • la întâlnirile cu cineva special
  • la shopping

Sursă foto: Freepik.com

Primul gând ne zboară, bineînțeles, la poșetele și rucsacurile preferate marca Manier. Acele mici sau mari obiecte complementare ținutelor zilnice în care ne punem speranțele estetice.

În funcție de fiecare ocazie la care îți dorești să fii on point, sfatul Manier este să te îndrepți către cele mai potrivite variante.

1. Pentru plimbările lungi de după serviciu

Pur și simplu, vara ai senzația că fiecare zi trebuie să se încheie cu o plimbare relaxantă. Atunci când ești la serviciu, nu poți decât să te gândești că ziua ta va fi infinit mai bună după plimbarea clasică de seară. 

Rucsacul cu standarde înalte de la Manier este un prieten de nădejde al promenadelor tale zilnice. Se potrivește cu stilul tău în special dacă îți place să ai în garderobă obiecte vestimentare cu clasă.

Rucsac cu standarde înalte

2. În city break sau în parc

Doamnele și domnișoarele organizate au nevoie de un accesoriu întocmai ca ele. Din această categorie nu sunt excluse nici mămicile, care sunt adeptele ordinii în orice.

De aceea, rucsacul roșu este loial multor scopuri personale, de la plimbări în parc, până la călătorii. Această calitate îi este accentuată și de baretele detașabile care te lasă să o porți și ca geantă.

Rucsacul organizat la nevoie se cunoaște

3. Întâlnirile din familie

Pozele din timpul întâlnirilor în familie păstrează vie amintirea evenimentului cel puțin încă o generație. Asta înseamnă să te asiguri că ești în cea mai bună formă a ta printr-o vestimentație potrivită și accesorii unice

Geanta din piele naturală pe culoarea roz sidefat este genul de poșetă pe care o recomandăm atunci când vrei să ai o prezență echilibrată, între gingășie și eleganță.

Gingășie și eleganță echilibrată

4. Brunch cu fetele

Ziua de vineri este foarte așteptată, în special dacă ești binedispusă încă de la începerea programului. Și care ar putea fi un motiv mai bun decât întâlnirea mult așteptată cu cele mai bune prietene? 

Brunchul cu fetele este o ocazie unde voia bună trebuie să existe din plin. De aceea, merită să porți accesorii cochete care să îți mențină ținuta și buna dispoziție la cote înalte de stil.

De aceea, sfatul Manier este să alegi această poșetă care așteaptă cu nerăbdare să fie inclusă în grupul fetelor cu bun gust: 

Ținutele cochete aduc bună dispoziția

5. Interviu sau evenimente business

Un moment la fel de important ca cele de mai sus, unde trebuie să ai o imagine profesională sugestivă, este interviul de angajare. Ținuta poate să fie office sau smart-casual și întotdeauna îngrijită. Sfatul Manier este să îți pui vestimentația în valoare cu accesorii stilate, care completează ținuta, fără impresia de sufocare. 

Mai precis, alege o geantă care să fie aliatul tău de nădejde de fiecare dată când simți că vrei să imprimi cea mai bună impresie despre tine, fie că ești la interviu sau la un eveniment business. Poartă o poșetă deschisă la culoare, care să vorbească despre bunul tău gust vestimentar de la sine.

Must-have la interviu? Classy și office în același timp

6. Evenimente de ocazie la restaurant

Este ușor să îți pregătești garderoba de petrecere atunci când ai accesoriile potrivite în dulap. Și cum vestimentația la nuntă sau botez trebuie să inspire mult bun gust, poți să optezi pentru a investi într-un plic de piele. În funcție de stilul pe care îl dorești, un accesoriu simplu, dar ușor de asortat, este secretul pentru a alege rapid înainte de fiecare petrecere. 

Citește aici – Outfitul perfect: cum asortezi pantofii cu clutch-ul?

Dacă ești adepta unui stil clasic, atunci accesoriile în culori nude fac astfel încât să cadă accentul pe rochia ta.

Este momentul potrivit pentru a purta accesoriile strălucitoare

7. La birou

Motivația de a pleca la birou se instalează de dimineață dacă abia aștepți să te îmbraci în ținutele care te avantajează. Dacă jobul tău este locul unde vrei să te simți sigură pe tine, atunci alege accesorii pline de încredere. De exemplu, o servietă într-o culoare vibrantă aduce o pată de culoare bine primită de o ținută office.

Un astfel de accesoriu este potrivit pentru persoanele care își doresc să își țină lucrurile într-o ordine bine stabilită de fiecare compartiment. Cu un astfel de accesoriu, laptopul și documentele tale vor fi destul de aranjate pentru a le găsi din prima.

Accesorii care îți dau boost de încredere

8. Întâlnirile cu cineva special

Dacă fluturașii din stomac ar avea o culoare, cu siguranță ar fi mov prăfuit. Întâlnirile sunt prilejul perfect de a purta haine vaporoase, finuțe, care îți pun în evidență simțul estetic accentuat. De aceea, atunci când se ivește o ocazie de acest gen, trebuie să arăți în cel mai atrăgător mod posibil.

Una dintre gențile care s-ar integra de minune într-un astfel de peisaj visător este o poșetă iubită de clientele noastre. Disponibil pe mai multe culori și imprimeuri, acest model este o soluție estetică potrivită în multe situații, dar mai ales atunci când vrei să pui accentul pe feminitatea ta.

O geantă în culori pastelate este alegerea cea mai potrivită

9. Shopping time

Așa e! Geanta perfectă pentru cumpărături este una încăpătoare, unde vrei să pui toate chilipirurile dorite. Ar fi mai comod să nu porți pungi de plastic după tine, ci să ai o geantă pregătită cu destule compartimente pentru shopping. Dacă îți place să te oprești zilnic în magazine, atunci următoarea variantă de geantă s-ar potrivi inclusiv în prima parte a zilei, la birou. 

Singurele criteriu de alegere sunt mărimea și numărul de compartimente

Garderoba unei femei de 35 de ani trebuie să conțină piese pentru toate evenimentele din această perioadă frumoasă a vieții.

Partea bună este că există mai multe accesorii perfecte, deoarece acesta este diferit în funcție de ocazia la care participi!

Sfatul Manier este să porți întotdeauna accesorii distinse, exprimând calitate încă de la prima vedere.

Ce accesoriu ai purta cu drag dintre cele de mai sus?

Citește aici ce am mai scris în ultimul timp:

Ai nevoie de sugestii de stil? Lasă-ne în comentarii întrebarea ta și îți vom răspunde cât de repede posibil. 

0Shares

Lasă un răspuns

Back to Top