Accesoriul perfect: cum arată în iulie 2019?

Accesoriul perfect în iulie 2019 este format din mai multe surprize. De ce, vă întrebați? Tocmai pentru că unul singur nu este de ajuns. Mai precis, accesoriul perfect de luna aceasta este un mix de mai multe calități.

Rămâi în acest articol pentru a afla care sunt ingredientele fashion pe care le preferă luna iulie!

Vara ne răsfață cu temperaturile pe care ni le-am dorit încă la începutul anului. Astfel, una dintre dilemele de stil care se ridică zi de zi este „ce să port astăzi?”. Sfatul general valabil este să optezi pentru materiale vaporoase, care nu sufocă pielea. Intuim următoarea întrebare din fața dulapului: „și care este geanta perfectă?”

Această dilemă legată de perfecțiune există dintotdeauna, dar nu are un răspuns general valabil, din fericire. Accesoriile sunt diferit de perfecte pentru fiecare privitor și pentru fiecare ocazie. Femeile pot trece prin mai multe stări pe parcursul unei zile, tocmai de aceea își pot imagina din secundă în secundă o altă ținută perfectă. Și știți ce înseamnă asta? Da, un alt accesoriu perfect pentru ele.

De aceea, ne-am gândit la următoarele clasificări ale accesoriilor perfecte.

Cât „de perfect” vrei să fie accesoriul tău din luna iulie?

1) Accesoriul perfect de… feminin

Ținutele diafane de vară pe care le îndrăgim în zilele călduroase trebuie răsfățate cu accesorii la fel de feminine. De obicei, gențile Manier perfect de feminine se prezintă în culori pastelate și își doresc să reflecte cu intenție starea de spirit a purtătoarei. În calitate de accesoriu perfect de feminin, are rolul de a imprima o notă ușor elegantă întregului outfit în care radiezi. 

2)  Accesoriul perfect de… încăpător

Atunci când își alege o geantă, o femeie îi va admira în primul rând designul și culoarea. Dacă are și un simț practic dezvoltat, atunci își va imagina de la prima poză o utilitate pentru aceasta. Apreciezi un accesoriu perfect de încăpător atunci când plănuiești conștiincios o sesiune de shopping sau când ieși cu cel mic în parc.

 Iei în picioare o pereche de papuci comozi și îți arunci pe umăr cea mai încăpătoare geantă. Bun, acum ești gata să cucerești magazinele!

3) Accesoriul perfect de… colorat

De obicei, producătorii de genți mizează pe siguranță și optează pentru designuri clasice, cu care speră să nu dea greș pe piață. Dacă ești din categoria doamnelor care își doresc uneori să iasă din anonimat foarte simplu, să știi că există accesoriul perfect de colorat.

O geantă sau un rucsac definitoriu pentru o ținută simplă este unul care transformă o impresie numai prezența sa la locul potrivit. Vrei să creezi un contrast plăcut de culori? Poartă o rochie verde vaporoasă o curea crem și o geantă galbenă, cu bun gust. Vara simpatizează ținutele viu colorate, așa că nu ai de ce să te temi atunci când alegi un accesoriu perfect de colorat.

4) Accesoriul perfect de… practic

Viața se desfășoară într-un ritm palpitant pentru tine, de aceea probabil ai mereu la ușă un rucsac. Sau o geantă? Pot fi ambele, pentru că un accesoriu perfect de practic este cameleonul garderobei tale. Ceea ce trebuie să știi este că o astfel de piesă este prietena cea mai bună care te ajută în toate situațiile când ai nevoie. 

Ieri ai avut chef să porți geantă, iar astăzi vrei să ai mâinile libere. Numai bine, pentru că breteaua de purtat pe umăr este reglabilă, iar geanta devine rucsac. Avantajul accesoriilor din piele este versatilitatea dovedită prin felurile multiple de a le purta.

5) Accesoriul perfect de… elegant

Garderoba unei doamne strălucește de rafinament în momentele cheie din viața acesteia. Poșeta de dimensiuni mici sau plicul pentru petrecere este accesoriul perfect de elegant cu care sărbătorita își va face intrarea grațioasă. Tiparul de delicatețe se formează pe umerii unei rochii gingașe și a unor accesorii binecunoscute deja în tendințe.

Outfitul de petrecere sau nuntă nu își va exprima eleganța desăvârșită fără un accesoriu perfect de elegant. Dacă vrei să știi cum să asortezi pantofii cu clutch-ul, citește aici.

6) Accesoriul perfect de… compact

Promenada de seară are nevoie de puține condiții ca să fie reușită: vreme plăcută, plimbăreți binedispuși și un accesoriu perfect de compact pentru obiectele personale. Domnișoarele și doamnele adoră să poarte genți mari, clasice, în care să își poată „arunca” lucrurile trebuincioase într-o zi de lucru. Totuși, gentuțele și rucsăcelele mici sunt accesoriile perfecte atunci când se întâmplă să nu ai multe obiecte după tine.

Tragem linia accesoriilor perfecte și observăm că fiecare este piesa de rezistență la o anumită ocazie. Gențile de piele au un farmec aparte datorită designurilor complexe, ieșite din comun, față de modelele de duzină pe care le întâlnești în magazinele din oraș. În plus, materialul calitativ este simbolul atenției cu care acest tip de accesoriu este fabricat de designerii italieni.

Concluzia? Accesoriile sunt diferit de perfecte pentru fiecare privitor și pentru fiecare ocazie.

Scrie-ne în comentarii ținuta la care te gândești chiar acum. Cu ce fel de accesoriu ai pune-o în valoare la maximum? Perfect de…?

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus