Accesorii de toamnă – must have-ul sezonului

Sezon nou, accesorii de toamnă noi. Toamna aceasta se impune prin culori și imprimeuri puternice. Află ce stiluri sunt sugerate și adoptă-le în ținutele tale. 

Desigur, fiecare geantă poate fi folosită pe tot parcursul anului. Însă, faptul că fiecare sezon vine cu stilul său caracteristic nu trebuie ignorat. Sezonul acesta vine cu o declarație puternică în privința poșetelor. Designul gentuțelor se bazează din ce în ce mai mult pe funcționalitate.

Imprimeul de șarpe se menține în tendințe

Un imprimeu clasic pentru accesoriile ușor de purtat, cu un aspect elegant, designul rămâne în tendințe și în acest sezon. Dacă te numeri printre acele persoane care au o latură creativă, atunci accesoriile cu imprimeu de șarpe te vor încânta și în acest sezon. 

 Gentuta imprimeu sarpe piele rosie GF1613
Gentuta imprimeu sarpe piele rosie GF1613

 

 Gentuta imprimeu sarpe piele rosie GF1613
Gentuta imprimeu sarpe piele rosie GF1613

Imprimeurile animal scot în evidență latura curajoasă, dar și eleganța personalității tale.

Nu trebuie să îți reamintim că imprimeul de șarpe este în tendințe, la fel ca accesoriile în forme rotunde. Uite un model pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când îți reînnoiești garderoba: GF1385. Accesoriul de față reprezintă o modalitate mai subtilă de a „purta toamna cu stil”, chiar dacă nu ești o fană înrăită a imprimeurilor mai îndrăznețe.

Accesorii de toamnă matlasate și culori puternice

Gentuțele cu aspect matlasat revin în trend în această perioadă. Conferind un aer clasic, poșetele din piele naturală pot avea forme matlasate de diferite tipuri. Aura sofisticată creată de design este perfectă pentru doamnele care vor să emane eleganță. Aceste articole nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor stilate. 

De culoare marsala, accesoriul de față impresionează prin funcționalitate și design. Portivită pentru o toamnă ploioasă, geanta poate fi purtată atunci când alegi o ținută office, smart casual sau chiar casual. 

 Geanta piele marsala GF660 Geanta piele marsala GF660

Pentru plimbări ușoare sau atunci când nu ai nevoie de o geantă impunătoare, poți adopta o gentuță de mărime mai mică, precum modelul GF1905.

 Gentuta matlasata piele maro GF1907  Gentuta matlasata piele maro GF1907

Alege culoarea care te descrie cel mai bine în această perioadă și distrează-te cu asortarea ținutelor lejere. 

Galben-muștar la putere

Toamna aceasta îți recomandăm culorile puternice și accesoriile pe măsură. Asigură-te că în garderoba ta se regăsesc culorile clasice acestui sezon. 

De exemplu, gentuța GF1869 poate reprezenta alegerea ideală pentru doamnele care caută accesorii „jucăușe”. Culoarea deosebită pune modelul în centrul atenției deja, de aceea recomandăm asortarea cu ținute de culoare simplă.

 Gentuta dama piele galben mustar GF1869
Gentuta dama piele galben mustar GF1869

Continuând cu aceeași cromatică, îți prezentăm o alternativă potrivită dacă preferi accesoriile distinse. 

Gentuta galbena Gentuta galbena

Fie că o asortezi unei ținute business sau smart-casual, poșeta aceasta poate deveni un prieten de nădejde în perioada care urmează.

Aceste culori nu își pierd farmecul, ci se mențin în top și în acest sezon. Aceste culori sunt perfecte pentru a ieși în evidență. Cu un plus de glamour, accesoriile care păstrează în designul lor culorile tomnatice arată excelent cu ținutele simple. 

Alege orice accesorii de toamnă îți plac! 

Indiferent de ce accesorii alegi, trebuie să ții cont de calitatea principală a acestora: trebuie să îți placă. Dacă pe tine te încântă, atunci nimic nu mai contează. Investiția pe care o faci sezonul acesta în materie de accesorii trebuie să te mulțumească pe tine, în primul rând. 

Toamnă cu stil îți dorim! 

0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Ce genți de damă se poartă acum? - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus