Back to school – Cum ne asortăm ținutele?

Back to school aduce în viziunea pasionaților de modă câteva idei fashion despre cum și cu ce ne asortăm ținutele de școală. Pentru că după cum bine știm, lucrurile nu au fost prea binevoitoare cu noi în ultima perioadă, iar acum că ne-am întors oarecum la vechile obiceiuri, trebuie să ne intrăm și noi în ritm. Multe dintre noi nu am mai pus preț pe ceea ce purtăm, iar tendința de a ne accesoriza cât mai corespunzător cu genți damă, a cam dispărut. Citește în continuare articolul pentru a prinde câteva dintre ideile noastre.

Cum ne asortăm ținutele de școală?

Cum ne asortăm ținutele?
Cum ne asortăm ținutele?

Când te gândești la o ținută pentru școală, totul pare simplu. Însă, dacă privești în miezul problemei, îți vei da seama de complexitatea acesteia. Te afli într-un cerc de persoane care mereu observă până și cea mai mică mișcare a ta. Deci cel mai bine este să nu le dai ocazia la critică. Iar pentru a evita acest lucru, fii unică și asortează-te corespunzător pentru a avea ținute impecabile. Ținutele tale vor avea mereu ațintit asupra lor un ochi critic ce îți va pune la îndoială încrederea în sine, dar și capacitatea de a mai face alegeri. Iar cel mai important în acest aspect este să eviți astfel de probleme, făcând alegerea corectă. Posibil că te gândești care ar fi cea mai potrivită alegere pentru tine. Ei bine, mai jos ai câteva idei din care te poți inspira.

Geanta perfectă – mereu mai ai loc de ceva

Geanta dama piele bleumarin prafuit GF2272
Geanta dama piele bleumarin prafuit GF2272

Dacă te consideri genul acela de persoană căreia îi place să se simtă în siguranță, cu toate lucrurile după ea, atunci modelul de geantă GF2272 se încadrează perfect cerințelor tale. Pe lângă faptul că este elegantă și se asortează cu ușurință ținutelor de zi cu zi, lucrurile tale se află mereu la îndemână. Nu-i așa că și tu îți dorești un astfel de accesoriu? Mai ales acum că vei avea nevoie de un spațiu de depozitare mai generos pentru eventualele materiale necesare unei zile încărcate de activități.

Imprimeu perforat – mereu în centrul atenției

Geanta dama piele verde GF2964
Geanta dama piele verde GF2964

Pentru persoanele care vor să fie mereu în centrul atenției, recomandat este să alegi acele modele de genți ieșite din comun, unice, care să atragă privirile instant. Un asemenea accesoriu ar fi GF2964. Te cucerește de la prima vedere având imprimeul perforat, cu nuanțe de roșu pe interior. Cu un design plăcut și elegant în același timp, vei putea uita total de posibilele critici. În plus, cu acest model îți vei putea asorta cu ușurință întreaga garderobă de toamnă. Fiind o nuanță mai veselă, vei da doza necesară de culoare fiecărei ținute.

Roșu îndrăzneț – pentru ținute perfecte
Geanta dama piele rosu corai GF2801
Geanta dama piele rosu corai GF2801

Când vrei să uimești cu adevărat pe cineva, alege roșu. În combinația perfectă vei stârni reacțiile tuturor și vei surprinde în același timp. Poți alege un model ca GF2801. Poți să ți-l imaginezi asortat ținutelor tale? Dacă nu, atunci e cazul să îl comanzi pentru a pune în practică această idee. Cu siguranță te va uimi și pe tine. Iar grija unui outfit monoton și lipsit de culoare va dispărea.

Deci, tu ce idei ai pentru acest nou început de școală? Cu ce te asortezi și ce combinații noi vei încerca? Scrie-ne în comentarii sugestiile tale, cine știe, poate inspiri și tu pe cineva. Până data viitoare multă inspirație îți dorim și ținute cât mai asortate cu genți din piele naturală. 👜

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus