Cum asortezi gențile cu imprimeu întregii garderobe

Articolul de astăzi este despre cum asortezi gențile cu imprimeu întregii garderobe. Știm că acest subiect îți dă bătăi de cap și că puțină inspirație îți va da curajul necesar pentru a te accesoriza cu diferite imprimeuri. Astfel că, imprimeurile nu vor mai fi o problemă în garderoba ta. Iar tu vei prinde încredere în forțele proprii. Te vei putea accesoriza cu ușurință chiar și cu cele mai complicate piese vestimentare.

👇 Citește articolul în continuare. 👇

Cum asortezi gențile cu imprimeu

Genti dama imprimeu
Vezi gama de genti dama imprimeu de pe Manier.ro

Acum ceva timp a apărut trendul în care asortarea genților cu pantofii era urmat cu strictețe. Însă, treptat a început să își piardă din farmec. Totuși, ce te faci când ți se pare că ținuta ta nu arată conform așteptărilor? Desigur că apelezi la micile trucuri de fashion pe care le știi sau ți le mai aduci aminte. Mai jos îți vom da câteva exemple de astfel de situații în care te-ai putea afla.

Cu siguranță nu vrei să te afli în poziția în care ținutele tale să arate ridicol și să fii criticată pentru acest lucru.

Acum că am intrat în sezonul rece, cu siguranță nu mai ai acel gust pentru culorile deschise. Însă, imprimeurile sunt purtate de prisos. Deci de ce nu ai face și tu la fel. Dacă nu e un sezon potrivit pentru culorile vii, măcar asortează-te cu imprimeuri chic.

Genti piele imprimeu crocodil

Ce zici de un imprimeu ca cel de crocodil? Crezi că este potrivit stilului tău? Ai dubii în ceea ce-l privește? Ei bine, până ce nu te accesorizezi cu el nu vei ști răspunsul la aceste întrebări. Deci merita sa încerci asortarea ținutelor tale cu imprimeul crocodil.

Imaginează-ți geanta marsala GF1999 asortată la o pereche de jeans, un pulover nude și o jachetă lungă până peste genunchi, și o pereche de cizmulițe de aceeași culoare. Ce zici? Te-ar putea încânta și pe tine o asemenea combinație? Încearcă și vei afla.

Imprimeul șarpe la genți

Despre cum purtăm imprimeul de șarpe am mai discutat pe blog, însă ce nu știai despre acesta este că în sezonul rece este foarte căutat și asortat ținutelor. Nu ne întrebați de ce pentru că nu există o explicație formală ci doar intuitivă. Se spune că sezonul rece îți răpește din imaginația fashion, iar pentru a avea totuși ținute asortate și chic, trebuie să optezi pentru imprimeuri precum cel de șarpe pentru a avea o piesă de rezistență. Și după cum bine mai știm, nouă femeilor, ne place să avem diferite accesorii cu care să ne asortăm. Așadar, imprimeu de șarpe nu ar trebui să lipsească sub nici o formă din garderoba ta. Tu cum tratezi acest aspect? Ții cont de tendințele în modă, sau te asortezi după bunul plac?

Animal print

Gentuta piele marsala animal print GF2141
Gentuta piele marsala animal print GF2141
Geanta piele caramizie animal print multicolor GF1965
Geanta piele caramizie animal print multicolor GF1965

Dar de animal print ce părere ai? Fiind un imprimeu sofisticat, merită să îl ai în garderobă. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de ținute exemplare la diferite evenimente. Și chiar dacă nu ai un eveniment special, tot trebuie să arăți impecabil. Știi că ochiul critic va avea mereu ceva de adăugat, așa că cel mai bine e să fii tu mai precaută. Alege din gama de genți animal print de pe Manier și cucerește privirile tuturor cu o ținută asortată ca la carte.

Dacă nu ai inspirație pentru astfel de accesorii, lasă-te dusă de preferințele tale pentru frumos și vei vedea rezultatul. Important este să ții minte să nu accesorizezi mai mult de două piese vestimentare cu imprimeu outfit-ului tău pentru că o să dai impresia de prea mult. Iar ce e prea mult știi și tu că strică.

😊 Acestea fiind zise, te așteptăm și săptămâna viitoare cu noi sfaturi stilte care să te ajute în conturarea ținutei perfecte. Până atunci, îți dorim să ai o săptămâna perfectă și ținute cât mai cool asortate.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus