Back to school – profită de reducerile de sezon!

Back to school! Luna septembrie e luna noilor începuturi, luna ce dă curs unui nou anotimp, luna ce îți aduce schimbări garderobei tale. Deși vara a trecut, ținutele tale trebuie să fie mereu accesorizate corespunzător, mai ales acum când sărbătorim cu reducerile noului semestru. Acum este momentul perfect pentru a-ți crea un look complet și corect accesorizat pentru clipa când te vei reîntâlni cu prietenele. Aruncă o privire mai jos la câteva dintre accesoriile pe care le propunem pentru sezonul tomnatic, back to school și inspiră-te pentru un semestru grozav.              

 Rucsac taupe pe gustul tău

Profită de reducerile de sezon și comandă rucsăcelul taupe GF1694 pentru a completa ținutele zilnice și pentru a-ți etala stilul chic în rândul prietenelor. Fii cu un pas înaintea tuturor și comandă acest model în nuanța care ți se potrivește, iar cât ai zice back to school te vei bucura de el. Ia inițiativă!

Rucsac piele naturala taupe GF1694
Rucsac piele naturala taupe GF1694

Back to school – Tonuri de bleu cu imprimeu șarpe

Rucsac piele bleu imprimeu sarpe GF1632
Rucsac piele bleu imprimeu sarpe GF1632

Modelul GF1632 se asortează perfect tematicii back to school și completează cu succes ținutele smart casual. Adoptă un look lejer purtând acest tip de rucsac care va fura privirile oricărui pasionat de fashion și stil. Îndrăznește să dai culoare ținutelor tale în sezonul tomnatic și te asigurăm că nu vei regreta alegerea făcută.  

Rucsac galben tomnatic

Rucsac piele naturala galbena GF1874
Rucsac piele naturala galbena GF1874

Cauți accesoriul perfect pentru a-ți completa ținutele? Comandă rucsacul GF1874 și te poți bucura de spațiul de depozitare generos care te ajută să îți iei cu tine strictul necesar zilelor back to school. Accesorizează-l ținutelor tale și nu rata perioada reducerilor. Asortează-te cu stil!  

Fii chic cu modelul din piele marsala

Rucsac dama piele marsala GF1504
Rucsac dama piele marsala GF1504

Îndrăznește să fii elegantă în orice situație și în orice perioadă a zilei. Modelul de geantă GF1504 îți dă plusul de eleganță de care ai nevoie pentru a-ți completa ținutele office sau cele casual. Aparent într-o nuanță simplă, rucsăcelul te surprinde prin modelul frontal creat special pentru a te cuceri și pentru a oferi unicitate ținutelor tale. Îndrăznește să ai un stil aparte și să întorci privirile pasionaților de modă cu noua ta achiziție.  

Back to school în nuanțe de roșu

Rucsac tip gentuta piele rosie GF1688
Rucsac tip gentuta piele rosie GF1688

Cu modelul de geantă tip rucsac GF1688 te poți bucura de orice ținută accesorizată cu stil. Simpatic, inteligent compartimentat și gata să te acompanieze în noul semestru, rucsăcelul poate fi comandat chiar azi pentru a ajunge în 24 de ore la tine în garderobă. Fii smart și îndrăznește să te afișezi cu stil și în noul anotimp.     

Comandă ceea ce ți se potrivește în nuanța preferată, iar noi ne vom asigura ca noua ta achiziție să ajungă la tine în cel mai scurt timp. Profită de reduceri și livrarea gratuită în 24 de ore!

E timpul cumpărăturilor pentru noul semestru!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus