Prima zi de școală – cu ce te vei asorta?

Prima zi de școală promite noi începuturi și chef de experimente nemaipomenite, iar noi propunem chef de shopping cu reduceri ale produselor tale preferate pentru a te bucura de un nou an școlar pe cinste. Tu ce zici? Te-ai pregătit din toate punctele de vedere sau încă ești în toiul pregătirilor? Dacă ești în căutarea genții, rucsacului pentru școală și nu numai, aruncă o privire la materialul de mai jos unde îți venim în ajutor cu propuneri ce îți pot tăia o grijă de pe lista lucrurilor de făcut.

Prima zi de școală cu stil

Se spune că rucsacul perfect pentru școală nu există, însă noi ținem să dezmințim aceste vorbe. Rucsacul din piele naturală bleumarin GF2587 îți oferă câte puțin din toate:

-spațiu generos ✅

-eleganță ✅

-bun gust ✅

-stil ✅

-lejeritate ✅

-practic ✅


Rucsac piele naturala bleumarin GF2587
Rucsac piele naturala bleumarin GF2587

Este accesoriul de care ai nevoie pentru a te bucura de o zi normală de școală și de a-ți satisface gusturile și necesitățile.

Tonuri de roșu pentru o pată de culoare


Rucsac piele naturala rosie GF2061
Rucsac piele naturala rosie GF2061

Asortează o ținută de școală la rucsacul GF2061 pentru a avea și mai mult stil. Este practic și ușor de asortat ținutelor lejere de zi cu zi. Optează pentru acest tip de rucsac și vei avea posibilitatea de a-l purta după bunul plac, fie în mână, pe umăr ca și geantă sau ca rucsac pe ambii umeri. Comandă-l chiar acum pentru a-ți completa ținuta.

Verde kaki pentru prima zi de școală


Rucsac dama piele verde kaki GF1941
Rucsac dama piele verde kaki GF1941

Cum să nu te îndrăgostești de nuanța care se potrivește tuturor ținutelor tale de zi? Modelul verde kaki GF1941 te scapă de grija spațiului nesuficient, de zile fără stil și de accesoriile necorespunzătoare. De ce să nu te bucuri și tu în prima zi de școală de o ținută cu bun gust care să fure privirile tuturor? Comandă chiar acum, iar în 24 de ore te poți mândri cu acest accesoriu la tine în garderobă.

Roz sidefat pentru gustul rafinat

Rucsac piele roz sidefat GF1083
Rucsac piele roz sidefat GF1083

Dacă ai gusturi rafinate poți comanda nuanțe sidefate precum cea a modelului GF1083. Vrei să cucerești privirile colegelor tale, atunci acest model îți rezolvă problemele. Ușor de asortat, încăpător, capacul de închidere din piele naturală întoarsă ce îți oferă eleganță, dispui de mobilitatea purtării acestuia în funcție de preferințe, ce poate fi mai perfect de atât? Comandă-l chiar acum.

Și băieții trebuie să fie stilați!

Rucsac piele maro inchis GB100
Rucsac piele maro inchis GB100

Chiar dacă începe școala și băieții trebuie să fie accesorizați cum trebuie în materie de ghiozdănele, genți sau rucsacuri. Modelul GB100 așteaptă să fie comandat pentru a te încânta cu beneficiile pe care poate să ți le aducă.

-spațios ✅

-ușor de asortat ✅

-plăcubil la atingere ✅

-stilat ✅

Hai să dăm startul unui nou început de școală în forță. Fii în pas cu tonurile lunii septembrie și a începutului de an școlar și comandă accesorii calitative pentru toți!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus