Cadouri de Valentine’s Day

Februarie e luna in care iubirea pluteste in aer si te gandesti la tipuri de cadouri de Valentine’s Day. Bineinteles ca iubirea nu ar trebui aratata doar in aceasta luna ci mereu. Insa circumstantele impun astfel de obiceiuri pentru ca fiecare sa poata sa isi surprinda persoana iubita cu diferite simboluri ale iubirii lor.

Si cum fiecare este diferit, la fel si cadourile vor fi. De vor fi pe placul celuilalt sau nu, vor ramane un simbol al afectiunii si dovada ca desi nu iti stie gusturile incearca sa te surprinda cumva.Deci aceste mici gesturi ar trebui apreciate.

Astfel ca, astazi ti-am pregatit cateva idei de cadouri in caz ca esti putin in urma cu achizitionarea lor. Despre cadouri am mai scris si in articolul La moda sau practica.

Valentine's Day
Cadouri calitative de Valentine’s day

Ce cadouri faci de Valentine’s Day

Si daca tot se apropie ziua de 14 februarie, cunoscuta ca si ziua indragostitilor, propunem sa iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri. Pentru ca o astfel de zi nu are cum sa treaca fara sa dai un cadou cuiva drag. Fie ca e vorba si de o simpla floare, un buchet de flori (de aici lucrurile sunt mai serioase), sau un cadou mai sofisticat, ziua nu are cum sa treaca nemarcata.

Daca te-ai hotarat pentru cine va fi cadoul, fii sigur ca gentile pot fi cadoul ideal pentru orice femeie. Cu siguranta ai avut „placerea” da a lua parte la acele zile in care nemultumirile fata de poseta ei au curs ca apa. Astfel ca, ce zi mai potrivita decat aceasta poti gasi pentru a-ti arata interesul pentru bunastarea ei cu o noua geanta drept cadou.

Cadouri calitative pentru ea

Si pentru ca accentul este pus pe „EA”, cadoul perfect poate veni odata cu o mica declaratie a sentimentelor tale. Daca si ea simte la fel, nimic nu poate fi mai perfect decat atat.

Iata cateva idei de cadouri din piele naturala pentru ea cu care o poti surprinde.

Pentru ca tematica zilei de 14 februarie este în nuante de rosu, ideal ar fi sa optezi pentru o geanta de culoare rosie. Astfel, o surprinzi si pe ea si isi va face curaj sa poarte ceva nou. Un astfel de model o va scoate in evidenta si cine stie, poate chiar si-l dorea de mult.


Geanta piele rosie GF2965
Geanta piele rosie GF2965

Poti opta si pentru o varianta mai micuta, in care nu e nevoita sa isi ia toate lucrurile cu ea. Spre exemplu acest model de culoare. Va fi perfect pentru iesirile voastre romantice.


Gentuta dama piele rosie GF2729
Gentuta dama piele rosie GF2729

Iar daca te gandesti la un cadou ceva mai practic, poti alege cu incredere din gama de rucsacuri dama un model lejer si sofisticat.


Rucsac dama piele rosie GF2377
Rucsac dama piele rosie GF2377

Cadouri speciale pentru el

Chiar daca ea este in plan principal, nici el nu trebuie exclus. Daca nu ai idei de cadouri pentru el, si din intamplare ajungi sa citesti acest articol, fii sigura ca vei face alegerea potrivita. Stim ca de regula barbatii nu sunt invatati cu cadouri marete, astfel ca ideile noastre se incadreaza perfect standardelor.

Poti alege cu usurinta un portofel din piele de care cu siguranta are nevoie, insa nu a avut timp sa si-l achizitioneze. Cadoul perfect ar putea fi un portofel de culoare neagra care sa se asorteze perfect cu tinutele lui.


Curea piele naturala neagra CB020
Curea piele naturala neagra CB020

Portofel piele naturala neagra PT099
Portofel piele naturala neagra PT099

Sau ai mai putea opta pentru un accesoriu din zona de curele piele.

Cu siguranta orice model ai alege ii va satisface gusturile.

Si acum, daca tot esti la curent cu ideile noastre de cadouri pentru ziua de 14 februarie, dezvaluie si tu intr-un comentariu ce ti-ai propus sa faci in aceasta zi.

Te asteptam si data viitoare aici pe blog cu noi idei care sa te inspire.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus