La modă sau practică?

Din totdeauna a fost o „regulă”: a fi la modă sau mai bine practică. Însă aici depinde de fiecare ce își dorește în garderoba sa. Mult nu este de la a fi în pas cu moda sau a fi mai practică, însă stilul face diferența. Tu cum preferi să fii în acest an? Dacă ești tipul de persoană mereu în pas cu moda și nu ratează nici o ocazie de a arăta acest lucru, atunci ai nimerit în locul perfect. Iar dacă îți place să fii mereu practică, însă de cele mai multe ori îți place să o combini cu moda, atunci acest articol este pentru tine.

Citește-l în continuare pentru a prinde câteva idei despre cum poți fi la modă dar și practică.

La modă sau practică

În ton cu moda sau practică?

Chiar dacă garderoba ta este de o așa natură încât nu îți permite să fii la modă, ori practică, accesoriile o pot face. Trebuie să știi însă cum și ce să alegi pentru a ți se potrivi. Greu nu este, darămite imposibil. Trebuie să ai voință și inspirație pentru a face acest pas și pentru a-ți ușura viața. Pentru că un stil mai comod îți poate face viața mai ușoară și mai elegantă. Și dacă tot ești aici, urmărește ideile noastre de mai jos pentru un stil de viață lejer și totodată în pas cu moda.

Tendințele modei și lejeritatea

Dacă ne citești blog-ul probabil știi de primul articol din acest an în care am vorbit puțin de tendințele ce erau preconizate pentru acest an. Așadar, dacă tot vrei să fii în tendințe poți alege acea nuanță de albastru care să te scoată din tipar. Totodată, pentru a fi practică, poți opta pentru modele de rucsacuri din piele naturala. Acest lucru îți va oferi rafinament și stil ținutelor. Nu-i așa că te imaginezi și tu acum fiind asortată cu un rucsac Manier? Un accesoriu potrivit diferitelor ținute din garderoba ta, mereu util și lejer pentru zilele aglomerate.


Rucsac piele naturala albastru inchis GF856

Lucrurile mici fac diferența

Știi mica zicală „lucrurile mici fac diferența”? Ei bine, nu totul se rezuma la obiecte mari și scumpe, ci la calitatea și detaliile prin care se remarcă un lucru. Din acest motiv, noi îți propunem un accesoriu precum portofelul din piele naturală. Mi și la îndemână mereu cu tot ce ai nevoie. Dar și mereu piesa de rezistență a unui outfit atunci când geanta lipsește cu desăvârșire.


Portofel din piele bleumarin impletit PTF212

Așa cum spuneam și mai sus, detaliile fac diferența dintre a fi sau a nu fi în tendințele modei și în același timp practică. Trebuie să acorzi acest minim de atenție produselor care îți vor intra în garderobă, chiar și dacă te gândești să le faci cadou cuiva.

Din dragoste pentru calitate

Iar dacă te gândești serios în a-i face cadou unei persoane speciale din viața ta, alege mereu calitatea. Va fi mereu practică, și la modă, un lucru des apreciat de femei, dar și de bărbați. Că tot se apropie Valentine’s Day și ești în criză de timp, poți arunca o privire asupra câtorva modele la noi pe site. Desigur că te îndrumăm și noi către două modele de genți de nerefuzat.


Geanta dama piele naturala rosie GF1811

Geanta piele rosie GF2965

De un roșu seducător, special pentru o asemenea sărbătoare, va fi cadoul perfect de practic pentru orice femeie.

Iar dacă privești lucrurile din cealaltă perspectiva, avem cadouri ideal de practice și pentru el.


Geanta piele naturala rosu inchis GB222

Ideal de practică pentru job.

Ideal de practic pentru zilele fără stres.


Portofel din piele naturala neagra PT055

Tu cum te-ai hotărât să îți faci zilele? Practice și la modă totodată nu-i așa? Ne vedem și data viitoare cu noi sfaturi inedite. Până atunci rămâneți într-o notă stilată și cu inspirația la maximum.

„Moda nu este ceva ce există numai în rochii. Moda este în aer, pe stradă, moda are de-a face cu idei, modul în care trăim şi ceea ce se întâmplă.” – Coco Chanel

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus