Cadouri tradiționale în stil Manier

Și anul acesta sărbătorim în stil Manier cu accesorii sau mai bine zis cum ne place nouă să le spunem în această perioadă, cadouri tradiționale. Timpul trece cu repeziciune, însă nu trebuie să uităm de tradiții. Puține ce e drept, dar prin tradiții ne unim mai mult și realizăm acea comunitate care ne face să ne simțim în siguranță. Astfel că, în această perioadă trebuie să ne facem timp pentru cei dragi, cu o vorbă bună, un sfat, cu prezența noastră, și de ce nu, chiar și un mic cadou. E o perioadă melancolică am putea spune, însă o mică atenție va fi mereu un prilej de bucurie pentru cei dragi.

Cadouri tradiționale în stil Manier

Astfel că, articolul de astăzi îți va veni în ajutor cu câteva mici idei de cadouri pe care le-ai putea oferi celor apropiați ție. Însă, trebuie să știi care sunt preferințele persoanei dragi în materie de accesorii din piele. Și cum se apropie 1 decembrie, indicat ar fi sa optezi pentru culorile traditionale. Cu siguranța nu ai cum sa dai greș cu un asemenea accesoriu. Și ca să nu o mai lungim cu vorba, vezi mai jos ideile noastre de cadouri pentru persoanele dragi.

Roșu, că de ce nu?


Gentuta dama piele rosie GF2729
Gentuta dama piele rosie GF2729

Dacă știi că persoanei dragi îi place să cocheteze cu nuanțele de roșu, atunci va fi alegerea perfectă să mizezi și tu pe genti piele rosii. Vei avea o gamă largă de produse de unde să te poți inspira. În plus, cu siguranță ea nu a avut un asemenea curaj, deci, dacă te vei gândi tu la o asemenea opțiune, îi vei face o surpriza minunată. Astfel, va avea măcar curajul de a se asorta cu ea, dacă tot o are, nu-i așa?

Galben, pentru puțină culoare

Fii sigur cănu ai cum să dai greș cu un accesoriu de culoare galbenă. O nuanță plăcută și calmă totodată, îi va face ținutele să arate impecabil. Toată atenția va fi asupra accesoriului, iar ținuta ei, oricât de nepotrivită ar fi, tot fabuloasă va arăta. Cu siguranță asta își dorește și ea. Să dețină acele accesorii care să îi pună în valoare orice outfit lipsit de inspirație.

Cadouri tradiționale de pe Manier
Cadouri tradiționale de pe Manier

Știm cât de greu este pentru o femei să țină mereu pasul cu moda, de accea îți dezvăluim un secret. Culoarea galben este compatibilă oricărui sezon. O poți purta atât în sezonul cald cât și cel rece. Efectul va fi același, poate cu mai multă intensitate iarna. Pentru că cine s-ar fi gândit să fie așa de curajos încât să opteze pentru o culoare deschisă în sezonul melancolic, nu-i așa? Deci ia în considerare sfatul nostru și optează pentru genți galbene.

Albastru tradițional

Am tot vorbit de roșu, galben, dar de albastru ce știi? Asemenea culorii galben, și albastru va fi o culoare mereu în tendințe. Aparent simplă, însă în combinația potrivită poate face minuni. Îi poți oferi un asemenea cadou persoanei iubire și mai mult ca sigur o vei face fericită. Și credem că o poți fără prea mult efort. Știm că nu îți plac lucrurile complicate, de accea suntem mereu aici pentru tine. Accesează site-ul nostru, intră în secțiunea de genti dama albastre și comandă un accesoriu calitativ pentru persoana iubită. Te asigurăm că nu vei da greș cu o asemenea alegere.


Geanta dama piele albastra GF2447
Geanta dama piele albastra GF2447

Și chiar dacă sfaturile/ideile de mai sus le-am oferit sub tentă masculină, sunt pe atât de practice și în cazul tău de femeie. Nu ezita să pui în aplicare cele spuse, iar garderoba ta nu va mai fi ceea ce nu îți dorești. Fii încrezătoare, alege cu optimism și asortează-te cu grație. Vei fi mai mult decât ți-ai fi putut imagina vreodată.

👀 Fii cu ochii pe noi pentru noi articole inspiraționale. Pe data viitoare.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus