Ce se poartă în noiembrie?

Ce se poartă în noiembrie, probabil vă întrebați cu toții. Noiembrie este ultima lună de toamnă, deci, încă ne putem bucura de ținute puțin mai lejere. Însă accesoriile sunt cele care ne dau mereu bătăi de cap când vine vorba de outfit-ul perfect. Că tot a fost Halloween-ul, poate a rămas puțină inspirație, iar dacă nu, poți citi articolul de mai jos pentru idei proaspete de noiembrie.

Ce se poartă în noiembrie?

Dilema de noiembrie spune că ai probleme în căutarea accesoriului perfect ținutelor tale. Este așa? Ei bine, ca de fiecare dată, la noi pe blog găsești cele mai cool sfaturi despre cum poți să îți accesorizezi ținutele. O bună idee este să stai cu ochii pe cele mai recente articole. Așa te vei putea decide mult mai ușor asupra outfit-ului tău și a accesoriilor cu care îți vei completa ținutele. Mai jos vei putea admira, și de ce nu, avea, după o sesiune de shopping, câteva accesorii de bază pentru un noiembrie cuceritor.

Franjurile din nou la modă

Pentru zilele în care nu ai o ținută prea veselă și nici prea aglomerată cu accesorii, ideal ar fi să optezi pentru acest tip de geantă. Un model precum GF2654 îți va da unicitate și eleganță ținutei tale și în același timp vei simți cum atragi privirile celor din jur. Pe lângă acestea, îți oferă și plusul de culoare, dar și spațiul necesar pentru a-ți depozita lucrurile zilnice. Vezi și tu cum e să fii în centrul atenției cu accesoriul potrivit la ținuta potrivită.

Confortul unui accesoriu practic

De cele mai multe ori alegem să ne accesorizăm inconfortabil din cauza outfit-ului. Însă cum ar fi dacă ai avea o poșetă ce îți rezolvă ambele probleme? Să fie și potrivită pentru ținuta ta, dar să te simți și cu toate lucrurile la tine. Ce e drept, un astfel de accesoriu nu e ușor de găsit, însă dacă te pui puțin pe treabă, cu siguranță îl vei găsi. O geantă precum GF2146 te va accesoria cum trebuie și îți va depozita obiectele necesare în cele două compartimente generoase. Astfel te vei simți și asortată, dar și cu toate lucrurile de care ai nevoie, la îndemână.

Dacă te simți inconfortabil sau nefericită în ceva, chiar dacă crezi că e chic, te-aș sfătui să fii mai degrabă fericită decât bine îmbrăcată. E mai bine să fii fericită. – Iris Apfel

Negrul se poartă în noiembrie

Ca de fiecare dată, nu poți spune că negrul nu se asortează la orice. Indiferent de ce ai purta, negrul te scapă din orice situație de fashion incomodă și tensionată. Fiind și o lună care îți schimbă zona de confort, noiembrie necesită accesorii practice și care să îți ia grija căratului lucrurilor în mână. Deci, ideal ar fi să ai în garderoba ta accesorii de o așa natură încât să ai pe lista zilnică o grijă în minus.

Dublă utilitate, perfect oricărei ținute, practic = GF1915. Cam așa se intitulează un accesoriu de noiembrie. Un accesoriu care știe ce vrei de la el, dar care îți și dă.

Și galbenul se poartă în noiembrie

Dacă vrei să ai o ținută mai aparte și mai colorată în zilele de toamnă, recomandat este să optezi pentru accesoriile de o așa natură, și nu pentru ținute. Accesoriile sunt acele piese de rezistență ale unui outfit care pot fi mai îndrăznețe. De asemenea, pot să îți scoată în evidență unicitatea acestuia. De aceea, dacă ții neapărat să fii o apariție extravagantă, recomandat este să optezi pentru accesorii ieșite din comun și nu pentru ținute. Căci altfel se asortează o geantă ținutei, decât ținuta unei genți. Știi ce vrem să spunem nu-i așa? O asemenea recomandare ar fi modelul GF2154 care îți scoate orice ținută din anonimat și îi dă acesteia un ton rafinat.

Poartă gențile de umăr

Cu siguranță atunci când îți alegi accesoriile te îndrepți spre ceva confortabil și nu în ultimul rând pentru ceva practic și spațios. Mai ales că noiembrie este un sezon pretențios. În special atunci când ești femeie, pui preț pe cât de spațios este accesoriul pe care urmează să îl achiziționezi. Ei bine, pentru a-ți forma o idee despre ce tipuri de accesorii este vorba, noi propunem un model ca GF2057 . Dispune de un spațiu de depozitare destul de generos, ceea ce face ca geanta să fie una practică și spațioasă. Poate să îți ia toate lucrurile necesare desfășurării activităților zilnice. Astfel nu rămâi cu stres că unde mai depozitez și asta și cealaltă. O să o poți purta lejer pe umăr cu ajutorul bretelelor lungi, atfel încât să îți fie comodă la deplasare.

Într-un cuvânt – perfectă!

Toamna asta, cel mai bine este să alegi accesoriile confortabile care să te ajute nu numai în a te accesoriza cum trebuie, ci și pentru a-ți depozita și deplasa lucrurile mai ușor. Optează pentru culorile închise, iar dacă simți nevoia să ieși puțin din monotonia zilelor de toamnă, poți alege și culori mai deschise, însă cu grijă. Nu toate se asortează așa cum am vrea noi. Dar am putea face ca accesoriile să ne asorteze după bunul plac. Ce e drept, contează să ne simțim bine cu ce avem și cum ne asortăm, și mai ales că în curând urmează perioada reducerilor. Ideal ar fi să fii cu ochii și pe următorul articol pentru și mai multă inspirație de noiembrie. Iar nu în ultimul rând pentru a fi la curent cu noile tendințe ale modei în materie de accesorii poți vizita cu încredere site-ul Manier.ro.

0Shares

Lasă un răspuns

Back to Top