Pregătirile de Halloween: idei de accesorii

Pregătirile de Halloween vin la pachet, implicit, cu un set de accesorii care trebuie să completeze ținutele într-un mod cât mai vizibil. Acum este și momentul perfect pentru a te face remarcată cu outfit-ul tău. Fiind o perioadă mai scary, neapărat trebuie să te adaptezi și tu cerințelor pentru a fi în trend cu lumea. Știm că inspirația nu este cea mai bună prietenă cu tine. Știm și faptul că nu ai idei. De aceea, noi venim în ajutor cu idei stilate și cât mai diverse pentru ca tu să ai outfit-ul dorit. Dacă vrei să afli ideile noastre în materie de accesoriile din piele naturală, citește rândurile de mai jos și pune-ți inspirația la treabă. De asemenea, pentru mai multe informații despre ce înseamnă o piele 100% naturală, poți citi în ultimul articol de pe blog.

Pregătirile de Halloween

Cu toții probabil știm că Halloween-ul este un eveniment ce vine cu schimbări în garderoba fiecăruia. Fie că vorbim de un make-up mai aparte, ținute inspirate din poveștile de speriat copiii și accesorii pe măsură, totul trebuie să se potrivească de minune. Iar pentru ca totul să fie perfect, trebuie să ai și accesoriile de o asemenea natură. Mai jos te poți îmbogăți cu puțină inspirație în materie de accesorii ce îți pot completa ținuta de Halloween.

La cât mai multe aprecieri adunate…

Geanta dama piele galbena GF1424
Geanta dama piele galbena GF1424

Halloween-ul, nu demult, era o sărbătoare a copiilor ce mergeau din casă în casă pentru a aduna bomboane și dulciuri, însă pentru noi, cei care am mai crescut, a devenit un prilej bun de a ne înnoi puțin garderoba. Cu modelul GF1424, aparent simplu, dar cu un design atrăgător, poți obține outfit-uri demne de toată invidia. Poți asorta gentuța la un costum de dovleac și fii sigură că se va potrivi mănușă.

Negru, mereu la modă

În cazul în care te-ai decis pe ultima sută de metri că vrei să participi la petrecerea de Halloween, opțiunea pentru un costum negru e cea mai potrivită. Așa ești sigură că nu vei da greș, însă trebuie să ai mare grijă în alegerea accesoriului. Pentru un costum de cat women, indicat ar fi să alegi un rucsac precum GF1352. O să te simți ca și când nu l-ai avea, însă ținutei îi va da plusul de unicitate de care va avea nevoie. Iar în cazul nefericit în care va mai fi o cat women la petrecere, nu te vei simți copiată sau vice-versa.

Rucsac tip geanta piele neagra GF1352
Rucsac tip geanta piele neagra GF1352
Pregătirile de Halloween: zână sau vrăjitoare

Probabil ai o mulțime de idei de outfit-uri în minte atunci când discuți cu prietenele, însă nu știi ce accesorii s-ar potrivi mai bine. Ei bine, dacă vrei să optezi pentru o ținută cuminte de zână, modelul GF1392 se potrivește mai mult decât perfect. Fie că vei fi zâna măseluță, zâna zorilor, sau orice altă zână, ai nevoie de un acceoriu încăpător pentru toate darurile pe care le vei împărți. În plus, vei fi o zână cool cu un accesoriu ce nu îl vei mai găsi la altcineva. Vei avea un outfit plin de culoare și unicitate.

Genti din piele naturala

Dacă vei fi o apariție mai scary, spre exemplu, dacă vei opta pentru o ținută de vrăjitoare, poți alege modelul GF2143. Te va completa perfect, iar outfit-ul tău va părea dintr-o bucată. Nu va trebui să te mai complici cu alegerea unei alte ținute, alt make-up și alte accesorii. Deci nu da înapoi de la un outfit doar pentru că nu ai accesoriul potrivit. Îl vei găsi cât ai zice Halloween.

Tot pentru costumul de vrăjitoare poți opta pentru un accesoriu precum GF2072. Dacă modelul de mai sus ți se pare puțin cam mare, puțin prea colorată, această gentuță îi poate lua locul cu ușurință. Te vei simți mult mai comodă și vei avea garanția că se va asorta negreșit cu ținuta ta. Știi celebra frază negrul nu se demodează niciodată, se aplică și în cazul acesta.Surprinde-te chiar și pe tine cu un astfel de accesoriu și fii cea mai fashion vrăjitoare din istoria acestora.

Gentuta piele par ponei neagra GF2072
Gentuta piele par ponei neagra GF2072
De Halloween trebuie să surprinzi

Indiferent de ce outfit vei alege pentru Halloween, trebuie să fie ceva surprinzător. Nu în fiecare zi este Halloween-ul, deci trebuie să te străduiești puțin mai mult pentru o ținută ieșită din comun. Alege accesoriile potrivite pentru outift-ul tău și mai mult de atât, pentru a ieși în evidență. Halloween-ul vine la pachet cu ocazia care nu trebuie ratată pentru a-ți etala gusturile în materie de accesorii și outfit-uri. Inspiră-te și inspiră la rândul tău pe alții pentru ținute cât mai înfricoșătoare.

Halloween la Manier

Dacă te gândești că acest eveniment nu face decât să îți fure din economiile tale, fie pentru ținută sau accesorii, gândește pozitiv. Pe acestea le vei putea accesoriza întregii garderobe, pentru că o geantă completează un outfit așa cum știe ea mai bine. Bineînțeles, are nevoie de ținuta potrivită, însă devine o piesă de rezistență în compania outfit-ului ales cum trebuie. În ceea ce privește îmbrăcămintea de Halloween, o vei putea recondiționa pentru următorul an. Dacă nu reprezintă o alternativă, atunci o poți purta cu alte ocazii, dacă nu este o ținută prea stilizată.

Halloween-ul nu trebuie să îl ratezi sub nici o formă. Trebuie să îți pui toată inspirația în joc pentru ca la final să iasă cel mai bun outfit.

Ești pregătită să surprinzi în seara de 31 octombrie? Bohooo! Happy Halloween!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus