Culori pentru o vară perfectă

Acum că sezonul cald și-a intrat din plin în drepturi, ideal ar fi să știi ce culori să porți pentru o vară perfectă. Ușor, ușor, lucrurile revin la normal, iar ieșirile de noapte vor fi din ce în ce mai dese. Așa că de ce să nu revii și tu la normal, să te accesorizezi în culori de vară? Și pentru că știm cât de utile îți sunt sfaturile în materie de fashion, îți propunem câteva idei pe care să le pui în aplicare cu garderoba ta.

Cel mai greu, în această situație, este să asortezi culorile deschise garderobei tale și să nu iasă o combinație banală și de prost gust. Așa că inspiră-te în continuare din rândurile ce urmează pentru a fi informată cu privire la ce trebuie și ce nu trebuie să adaugi ținutei tale.

Culori pentru o vară perfectă

Geanta piele bleu turcoaz GF772
Geanta piele bleu turcoaz GF772

Așa cum am mai zis, culorile de vară pot fi dificile de asortat în funcție de intensitatea acestora. Așa că venim cu idei inovatoare pentru ca tu să ai ținute de invidiat și conform standardelor verii. Poți alege culori deschise, țipătoare, fel și fel de imprimeuri, toate în doze cât mai echilibrate. Pentru că ce e mult, strică. Cum vara trecută nu am avut un timp prielnic pentru a ne deplasa în locurile mult dorite, anul acesta trebuie să recuperăm ”distracția„ pierdută. Astfel, îți propunem 4 modele de accesorii pe care le-ai putea combina outfit-urilor tale în această vară.

Verde fistic

Acum că avem posibilitatea de a ne accesoriza în culori deschise, de ce să nu optăm pentru un model ca GF3107? Având un imprimeu floral pe un fundal de verde fistic, ținutele tale vor avea acel plus de eleganță de care au nevoie. Asortată la un outfit casual, va crea efectul de bun gust și rafinament pe care cu siguranță ți-l dorești. Poți cu ușurință să o asortezi atât unei rochițe vaporoase sau unei perechi de jeans cu o cămașă în nuanțe pale astfel încât să mergi la sigur că nu dai greș. Vizualizezi deja ideea finală?

Geanta dama piele verde fistic imprimeu flori GF3107
Geanta dama piele verde fistic imprimeu flori GF3107

Nuanțe de oranj

Dacă vrei să fii diferită față de verile anterioare, optează pentru culori precum oranj-ul. Imaginează-ți modelul GF1928 accesorizat unei ținute casual sau lejeră. Fiind un accesoriu cu dublă utilitate, putând fi purtat atât pe ambii umeri, ca rucsac, dar și ca geantă, ai o mulțime de outfit-uri la care să îl asortezi. Asemenea și cu modelul GF1466. Fiid un accesoriu practic și lejer, îl poți asorta outfit-urilor tale de vară fără probleme.

Însă, trebuie să ai în vedere să nu combini mai mult de trei culori pentru că ai putea crea efectul de banal.

Geanta piele portocalie cu ciucuri GF1466
Geanta piele portocalie cu ciucuri GF1466
Geanta piele oranj tip rucsac GF1928
Geanta piele oranj tip rucsac GF1928
Galben elegant

Și dacă tot vine sezonul concediilor, indicat ar fi să îți planifici călătoriile, implicit ținutele și accesoriile. Ei bine, o grijă ți-o luăm noi, și anume alegerea accesoriilor. Asortezi modelul GF2773 oricărei ținute și vei fi perfect accesorizată. Având un design elegant și simplu în același timp, vei putea obține cu ușurință ținute chic. În plus, îți vei putea depozita în siguranță toate lucrurile de care ai avea nevoie pentru o zi relaxantă la plajă ori la munte.

De asemenea, dacă nu îți dorești un accesoriu prea voluminos, poți opta pentru un model ca GF1929. Îl poți purta atât pe ambii umeri, ca rucsac, dar și ca geantă. Astfel, vei avea ocazia să asortezi diferite ținute la un singur accesoriu.

Geanta piele galbena tip rucsac GF1929
Geanta piele galbena tip rucsac GF1929
Geanta piele galbena GF2773
Geanta piele galbena GF2773
Nuanțe de turcoaz

Dacă vrei să începi cu o schimbare, pornește cu accesoriile. Alege nuanțele deschise, pentru că vor prinde sezonul acesta. Iar cât ține de outfit-urile tale, nu trebuie decât să alegi acele ținute în care te simți confortabilă. Optează pentru o nuanță de turcoaz precum a gentuței GF772 care îți va pune în valoare ținutele. Fiind un model elegant, îți va completa perfect outfit-urile casual, dându-le un plus de eleganță.

Geanta piele bleu turcoaz GF772
Geanta piele bleu turcoaz GF772

Dacă nu ai un asemenea accesoriu la tine în garderobă, este cazul să faci o nouă achiziție. Vara aceasta trebuie să recuperezi momentele de relaxare pierdute anul trecut. Accesoriile în nuanțe deschise îți vor da rafinamentul de care ținutele tale de vară au nevoie. Dacă te-am convins că e momentul perfect să faci o schimbare în garderoba ta, scrie-ne în comentarii ce culori ai alege și care ți se potrivesc.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus