Unde ai purta geanta?

Articolul de astăzi este dedicat campaniei Unde ai purta geanta. O campanie ce are ca scop o mai bună interacțiune cu voi, și nu în ultimul rând, dorim să îți răsplătim loialitatea printr-un cupon de 10% reducere la următoarea achiziție. Pentru că știm că achiziția unui accesoriu din piele naturală îți este uneori dificilă, îți oferim un discount de 10% la următoarea ta comandă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi și să îndeplinești pașii de mai jos.

Poartă geanta

Pașii către o reducere de 10% sunt cât se pot de simpli. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de cerințele noastre și să le duci la bun sfârșit. Și pentru că a venit vara, ideile ar trebui să fie cât mai diverse, pentru că fiecare este diferit și unic în felul său. Deci? Ce zici? Trecem la treabă? Dacă da, mai jos găsești pașii pe care trebuie să îi faci pentru a primi discount-ul de 10% pentru următoarea achiziție.

Important! Să ai deja o geantă de la Manier

Unde ai purta geanta
Unde ai purta geanta

Pașii pe care trebuie să îi urmezi:

Probabil te întrebi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a primi cuponul de reducere. Ei bine, mai jos îți vom detalia condițiile pe care trebuie să le îndeplinești. Poate că ți se va părea dificil la început, însă, odată ce ai intrat în joc, totul va părea floare la ureche. Deci, urmează pașii de mai jos.

1. Să ai o geantă de la Manier

Așa cum am specificat și mai sus, și cel mai important pas, este să ai o geantă de la noi. Geantă pe care o vei expune în ideea ta de a o purta. aici ai libertate totală. Pozeaz-o în cele mai uimitoare locuri în care te duci.

2. Realizează o fotografie sau clip video cu produsul

Dacă ai în minte locul ideal unde ai purta geanta de la Manier, e timpul să o pui într-o fotografie. Dacă apari și tu în poza/clip-ul video, cu atât mai bine.

3. Trimite-ne rezultatul final + review

Dacă ești mulțumită de rezultatul final, atunci trimite-ne și nouă creația, împreună cu un review despre produs.

Atenție!!!

Dacă ne trimiți doar poza/video-ul sau doar review-ul, nu vei fi luată în considerare. Trebuie să îndeplinești toți pașii pe care i-am detaliat mai sus.

E șansa ta de a obține 10% discount la următoarea ta comandă. Pune-ți imaginația la treabă și trimite-ne rezultatul final. Cine știe, poate devii faimoasă și la noi pe pagina de facebook.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus