Cum alegi geanta potrivită pentru tine?

Cu toții avem acel moment din viața noastră când auzim întrebarea: tu cum alegi geanta potrivită pentru tine? Ei bine, ai nimerit la locul și timpul potrivit pentru a afla acest lucru, și nu numai. Ideile fashion și inspirația de pe blogul nostru nu vor întârzia să apară. Indiferent că ești femeie sau bărbat, trebuie să fii stilat/ă. Și chiar dacă la o primă vedere, alegerea unei genți este relativ simplă, ținem să menționăm că nu este chiar așa. Citește articolul în continuare pentru a afla pașii în găsirea accesoriului perfect pentru tine.

Cum iti alegi o geanta?

Atunci când vine vorba de alegerea celui mai important accesoriu, și anume geanta, îți trebuie câteva sfaturi pe care să le iei în considerare. Dacă tinzi să crezi faptul că nu este important ce tip de geantă alegi, este timpul să îți schimbi această părere. De ce?

– pentru a evita ca ținutele tale să fie necorespunzător accesorizate;

– pentru a nu da o notă de banalitate outfit-ului tău;

– pentru a nu te simți că ești pe dinafara noilor tendințe ale modei;

Cum alegi geanta potrivită dacă ești femeie?

Pentru o femeie, acest pas este de maximă importanță, pentru că vei reuși să ieși în evidență cu bun gust, ori cu mai puțin gust. De ce spunem asta? Pentru că alegerea unei genți, are la bază anumite cerințe la care trebuie să ne raportăm atunci când o achiziționăm.

1. Pentru început, trebuie să fii atentă la forma și mărimea genții, raportate la fizionomia ta.

Dacă alegi o geantă asemănătoare înălțimii tale, atunci poți merge la sigur cu ea. În cazul în care ești scundă, poți opta pentru gențile micuțe. Spre exemplu GF2853 este modelul perfect de gentuță care nu pune în evidență statura ta, ci din contră, pune accentul pe detaliile acesteia. Poți, de asemenea, opta pentru modelul GF2849 care, cu siguranță va fi o alegere inspirată. Perfectă pentru ținutele elegante, casual și chiar una discretă, vei fi pusă în valoare și în centrul atenției.


Gentuta piele grena imprimeu crocodil GF2849
Gentuta piele grena imprimeu crocodil GF2849

Gentuta dama piele rosie GF2853
Gentuta dama piele rosie GF2853

2. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este ca forma genții să fie opusul corpului tău.

Asta înseamnă că, pentru cele micuțe de statură, indicat este să alegeți forme rectangulare și lungi. Vei crea impresia că ești mai înaltă. Recomandat este să nu exagerezi cu acest detaliu, însă este de luat în considerare. GF2860 este un exemplu de geantă pentru care poți opta, în cazul în care statura nu te ajută. Iar dacă ești înaltă, gențile cu o formă rotunjită se vor potrivi de minune. Un exemplu ar fi GF2872 din gama de genti dama negre, ori GF1424.


Geanta dama piele roz prafuit GF2860
Geanta dama piele roz prafuit GF2860

Geanta dama piele neagra GF2872
Geanta dama piele neagra GF2872

Geanta dama piele galbena GF1424
Geanta dama piele galbena GF1424

3. Atunci când vorbești de o nouă achiziție, nu trebuie să ratezi detaliul legat de materialul din care este confecționat produsul, ori ocazia pentru care vei asorta gentuța. Știm cu toții faptul că pielea naturală este cea mai recomandată pentru confecționarea unei genți. De asemenea, chiar dacă uneori acest material nu este accesibil oricui, este recomandat ca atunci când achiziționezi un produs asemeni unei genți, să acorzi atenție acestui aspect. În primul rând va fi o achiziție de durată, iar în al doilea rând vei da dovadă de bun gust și rafinament în contextul în care geanta va fi asortată.

Cum să alegi geanta potrivită dacă ești bărbat?

În cazul bărbaților, acest pas este ceva relativ mai simplu, în sensul că nu au așa multă bătaie de cap. Trebuie doar să ai în vedere, ca și în cazul femeilor, ocazia în care vei asorta geanta. Dacă te gândești la o întâlnire de afaceri, ori la o zi de birou, atunci poți opta pentru modele precum GB207 ori GB174. Ambele spațioase și perfecte pentru ținutele business.


Geanta piele maro ocru GB174
Geanta piele maro ocru GB174

Geanta piele naturala maro roscat GB207
Geanta piele naturala maro roscat GB207

De asemenea, ai de luat în considerare stilul care ți se potrivește. Dacă ești pe stilul mai sportiv, evident că achiziția trebuie să fie conform cerințelor. Acestui stil i s-ar potrivi mai bine o borsetă de timpul GB229. Micuță, dar spațioasă, perfectă dacă ești adeptul ținutelor sport. Iar dacă ești pe stilul mai aventurier, căruia îi plac drumețiile, un rucsac ar fi accesoriul perfect. Modelul GB240 îți va fi de mare ajutor în cazul în care vei avea multe de luat cu tine. În plus, vei fi un aventurier stilat, rucsacul fiind ușor de asortat la diferite ținute.


Borseta piele naturala maro deschis GB229
Borseta piele naturala maro deschis GB229

Rucsac piele maro GB240
Rucsac piele maro GB240

Astfel, dacă până acum nu știai cum să îți alegi un accesoriu potrivit ție, acum ai cunoștințele necesare pentru varianta corectă. Te așteptăm pe site-ul nostru pentru comenzile tale, dar și pe blogul nostru pentru a te inspira pe măsură.

Îți dorim ținute cât mai asortate și stilate!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus