Ce genți purtăm în Martie?

Un început de primăvară nu poate prinde contur mai bine decât cu un articol despre ce genți purtăm în Martie, marca Manier.ro. Când ne gândim la acest aspect, automat vine și ideea unei schimbări. Și nu numai pentru că un nou anotimp ar trebui să își facă apariția, ci și pentru că ar trebui să ne înnoim garderoba cu accesorii corespunzătoare sezonului. Știm că acest pas poate fi o provocare pe cinste, însă noi îți venim în ajutor, ca de obicei, cu idei stilate și pe măsura bugetului tău.

Ce genți să purtăm în Martie?

Dacă până acum situația a fost nefavorabilă pentru ieșirile de seară sau pentru micile escapade, de acum vei avea ocaziile necesare pentru a te afișa cu noile accesorii și outfit-uri. Poate că te-ai gândit, sau poate că nu, la ținutele de primăvară și implicit la accesoriile pe care le vei asorta. Noi, echipa Manier, ca de fiecare dată, te inspirăm cu idei inovative și sfaturi de care cu siguranță vei avea nevoie în zilele stresante.

Știm faptul că a crea un outfit complet și corespunzător accesorizat presupune o doză de inspirație. Iar acest lucru poate părea destul de ușor de realizat atunci când ai ideile la tine. Însă, în situațiile mai puțin favorabile, această etapă a zilei devine destul de apăsătoare. Mai jos, îți punem la dispoziție câteva idei de outfit-uri accesorizate potrivit sezonului.

Motive florale

Geanta piele alba cu imprimeu floral GF2691
Geanta piele alba cu imprimeu floral GF2691

Ce mod mai bun de a începe primăvara poți găsi dacă nu purtând accesorii vesele și de calitate?! Gentile cu motive florale se vor dovedi a fi punctul de rezistență al outfit-ului tău. Și, deși suntem într-o perioadă mai dificilă, alegerea accesoriilor din această categorie menționată mai sus, va da un plus de eleganță și de bun gust. GF2691 este un accesoriu cu care ți-ai putea cuceri întreaga garderobă. Fiind un model care poate completa ținutele de zi cu zi, îți va fi ușor să îl asortezi garderobei tale. Asemenea se poate spune și despre geanta GF827 care se potrivește de minune ținutelor lejere de primăvară.

Geanta piele verde GF827
Geanta piele verde GF827

Poartă culori deschise

O altă alegere inspirată ar fi să optezi pentru accesoriile de culoare deschisă. Iar în cazul în care garderoba nu te ajută în acest sens, un accesoriu de o așa natură este cu atât mai binevenit. Noi recomandăm modele precum GF2818 pentru ținutele casual ori elegante. Iar modele precum GF2957 pentru ținutele lejere.

Geanta piele galbena GF2957
Geanta piele galbena GF2957
Geanta dama piele verde GF2818
Geanta dama piele verde GF2818
Gentuta dama piele bej GF2675
Gentuta dama piele bej GF2675

În cazul unor evenimente mai speciale, GF2675 se va potrivi mai mult decât perfect. Nu numai că îți va scoate în evidență ținuta, ci îți va oferi lejeritatea și eleganța de care vei avea nevoie.

Genți cu accesorii metalice

Chiar dacă geanta însăși este un accesoriu complex, detaliile cu care vine la pachet pot completa ținuta într-un mod în care nu ți-ai putea imagina, până la proba contrarie. Primăvara aceasta, modelele cu detalii metalice sunt recomandate pentru a avea cele mai cool ținute. Spre exemplu, GF2817 sau GF2179. Vei cuceri instant cu ele, iar outfit-ul tău va avea definiția cuvântului perfect. De asemenea, poți opta pentru un accesoriu din gama de genti dama argintii. Vei ieși în evidență fără prea multe eforturi.

Geanta piele gri plumb GF2179
Geanta piele gri plumb GF2179
Geanta piele impletita gri inchis GF2817
Geanta piele impletita gri inchis GF2817
Modele cu franjuri

Franjurile revin și ele în moda actuală. GF2652 te poate surprinde plăcut, iar ținutele tale vor radia de eleganță și unicitate. Însă ai grijă la ce culori o asortezi, să nu încarci prea tare outfit-ul și să creezi ideea de banal. Poți, de asemenea, opta pentru gențile din piele care îți oferă calitate, prestanță și durabilitate garantată.

Geanta dama piele maro roscat GF2652
Geanta dama piele maro roscat GF2652

Poartă piele de calitate

Când vine vorba de outfit-uri, mereu vom susține ideea de a opta pentru accesorii de calitate, iar acest lucru se ghidează după zicala: puțin și bun decât mult și prost. Sfatul nostru este de a achiziționa produse de calitate, care să reziste în timp și care să-și merite bănuții. Spre exemplu, modele precum GF1134 și GF1201 sunt confecționate atât din piele naturală mată cât și piele întoarsă. O piele de calitate va rezista oricăror codiții meteo, pe când o imitație din piele se va deteriora destul de repede. Spune și tu dacă nu este așa? Mai departe te invităm să ne scrii în comentarii, experiențele tale cu accesoriile achiziționate.

Geanta piele rosie GF1201
Geanta piele rosie GF1201
Geanta piele galbena GF1134
Geanta piele galbena GF1134

🥀 Îți dorim o primăvară cât mai fashionistă și accesorizată cu stil! 🎀

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus